Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βίωσαν το περασμένο Σάββατο, ο Ευάγγελος Μπούσης και ο σύντροφός του, σχεδιαστής μόδας Peter Dundas.

Το αχτύπητο δίδυμο της μόδας το οποίο βρίσκεται πίσω από πολλές βαφτίσεις εκπροσώπων της showbiz, το περασμένο Σάββατο βάφτισαν τα δυο τους παιδιά τα οποία κατάφεραν ν’ αποκτήσουν μέσω παρένθετης μητέρας.

Η βάφτιση έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη και τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας.

Η βάφτιση του Αλέξιου και της Ελένης, όπως είναι τα ονόματα των νεοφώτιστων, που έχουν μεταξύ τους διαφορά ένα χρόνο, πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη, ενώ την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Οι 8 νονοί έλαμπαν από ευτυχία ενώ ανάμεσα τους ήταν και η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη αλλά και ο αδερφός του Ευάγγελου Μπούση, Γιώργος.

Μετά το τέλος του Μυστηρίου, ακολούθησε ένα σούπερ glam party σε γνωστό ξενοδοχείο όπου τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε η Αννα Βίσση η οποία και εκτόξευσε το κέφι των καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Βίκυ Καγιά, ο Πάνος Καλλίτσης, η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς.