Η Sara Cheek, αφού αποκλείστηκε από τους αθλητικούς αγώνες του παιδιού της λόγω του λογαριασμού της στο OnlyFans, δεν πίστευε ποτέ ότι θα εμφανιζόταν στο εξώφυλλο του περιοδικού For Him στο μέλλον της. «Φοράω νούμερο 8 στα σουτιέν (DD), έχω ραγάδες και χοντρούς μηρούς, αλλά είμαι στο εξώφυλλο ενός ανδρικού περιοδικού. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εγώ. Και με τιμά τόσο πολύ» είπε στην The Post.

Η Cheek είχε μετακομίσει στην Τάμπα της Φλόριντα, με τον σύζυγό της, Ματ, και τα τρία παιδιά τους το 2019. Ωστόσο, όταν ο σύζυγός της Ματ, τραυματίστηκε στη δουλειά και ο COVID την ανάγκασε να βάλει «λουκέτο» στο κομμωτήριό της, στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε συγκεντρώσει χιλιάδες ακολούθους.

«Το OnlyFans ξεκίνησε για μένα αφού είχα γίνει viral στο TikTok», είπε. «Είχα πολλούς ακολούθους να με ρωτούν αν είχα OnlyFans» είπε. «Μόλις έκανα την έρευνα για το τι ήταν αυτό, αποφάσισα να το δοκιμάσω» πρόσθεσε. Η… δοκιμή δεν πήγε και άσχημα καθώς το 29χρονο μοντέλο κατάφερε να κερδίσει περίπου 7.000 δολάρια σε μια μέρα.

Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισαν να αυξάνονται τα χρήματα που κέρδιζε το μοντέλο. όπως εκμυστηρεύτηκε «ειδικά όταν άρχισα να προσθέτω περιεχόμενο για ενηλίκους με τον σύζυγό μου».

Όπως επισήμανε η ίδια, ο δρόμος για την επιτυχία στο OnlyFans αλλά και στο εξώφυλλο του FHM Sweden δεν ήταν εύκολος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν όταν η προπονήτρια της κόρης της, που είναι μαζορέτα, ανακάλυψε την… παρουσία της στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας το «μυστικό» της στην κοινότητα.

«Η προπονήτρια έβαλε την ομάδα να μου απαγορεύσει να παρακολουθώ τους αγώνες της 7χρονης κόρης μου, την εκφόβιζε ενώ έπεισε τους υπεύθυνους να διώξουν και τους δύο γιους μου», ισχυρίστηκε.

Όπως σημείωσε το να γνωρίζουν όλοι οι γονείς για το τι έκανε ήταν καταιγιστικό για την προσωπικότητά της. « Οι γονείς με έκριναν χωρίς να μου έχουν μιλήσει ποτέ ή να ξέρουν την άποψή μου» σχολίασε το μοντέλο.

Ωστόσο, η Cheek είπε ότι έκανε ό,τι ήταν καλύτερο για την οικογένειά της και είναι περήφανη για το πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση.

«Σε μια εποχή που η οικογένειά μου αντιμετώπιζε δυσκολίες και υπήρχαν μηδενικές επιλογές, καθώς όλα είχαν κλείσει, βρήκα την ευκαιρία να κάνω κάτι ασυνήθιστο για να τους φροντίσω», εξήγησε στην The Post.

Η Cheek είπε ότι αν και η οικογένειά της δεν ζει μια ζωή όπως οι περισσότεροι, είναι ακόμα σύζυγος και μητέρα – και το επάγγελμά της δεν πρέπει να επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η οικογένειά της.

«Μπορώ να κάνω σεξουαλικά βίντεο με τον σύζυγό μου, να πάω τα παιδιά μου στο χόκεϊ, να ακολουθήσω καριέρα μοντέλου, να γίνω αθλητικός αναλυτής και να έχω ηθικές αρχές», τόνισε.

«Ο σύζυγός μου είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός, τα παιδιά γνωρίζουν όσα πρέπει για την ηλικία τους και η οικογένειά μου είναι περήφανη για μένα» πρόσθεσε.

Η Cheek είπε ότι «δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της» αφού είδε τον εαυτό της στο εξώφυλλο του διάσημου αντρικού περιοδικού.

«Αυτό είναι κάτι που ονειρευόμουν ως μικρό κορίτσι και κάτι που πίστευα ότι θα ήταν αδύνατο μετά την απόκτηση παιδιών μου» είπε.