Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί ο Ημιτελικός και ο Τελικός του Survivor στο Γαλάτσι. Οι παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο παλεύουν τους τελευταίους σχεδόν έξι μήνες κάτω από αντίξοες συνθήκες για την επιβίωση τους στο reality επιβίωσης και οι φιναλίστ ανυπομονούν να δουν ποιος από τους πέντε θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Οι τρεις από τους πέντε παίκτες του Survivor έχουν πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο Ημιτελικό και ανάμεσα τους είναι και ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής, είναι ένα από τα φαβορί για τη νίκη του Survivor. Η αγαπημένη του Μαρία Αντωνά, όλους αυτούς τους μήνες που ο Άρης Σοϊλέδης αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor τον στηρίζει από μακριά και φροντίζει να δηλώνει την υποστήριξη τους και μέσω των social media αφού οι αναρτήσεις της για τον Άρη Σοϊλέδη είναι πολλές.

Αυτή τη φορά όμως, η Μαρία Αντωνά, έκανε μια διαφορετική ανάρτηση και δεν αφορούσε τον Άρη Σοϊλέδη αλλά κατάφερε να «ρίξει» το Instagram με τα κάλλη της. Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανάρτησή της στην οποία πόζαρε μόνο με τα εσώρουχα στο σπίτι της, η Μαρία Αντωνά ξανά… χτύπησε.

Φορώντας ξανά τα μαύρα καυτά εσώρουχα της, η Μαρία Αντωνά χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες καυτές πόζες στις οποίες αποκαλυπτόταν και το δεύτερο τατουάζ που έχει στο πόδι και γράφει «honey».