Να τρολάρει όσους κράζουν τον σύντροφό της Snik αποφάσισε η Γιώτα Ιωαννίδου η οποία σε βίντεο που αναδημοσίευσε σε στόρι της στο Instagram από το προφίλ του τράπερ τον αποκαλεί «πατσαβούρι μου».

Η σύντροφος του Snik θέλησε να απαντήσει χιουμοριστικά στα όσα ειπώθηκαν πως ο τράπερ σε βίντεο την είπε «πατσαβούρα» και έτσι ανέβασε στιγμιότυπο από τις κοινές τους διακοπές στη Σαντορίνη.

Ειδικότερα, ο Snik που αρχικά βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του μπροστά από έναν καθρέφτη έστρεψε την κάμερα προς το μέρος της σύντρόφου του και της είπε: «Φύγε ρε πατσαβούρα». Στη συνέχεια η κοπέλα χαμογελώντας βγήκε έξω από το δωμάτιο.

Εικόνα από το βίντεο που δημοσίευσε η σύντροφος του Snik

Μετά τις αντιδράσεις που συγκέντρωσε το βίντεο του ο τράπερ ξεκαθάρισε την επόμενη ημέρα, πως τα λεγόμενά του ερμηνεύτηκαν λάθος ενώ δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν θα έβριζε το κορίτσι του.

«Λοιπόν ακούστε παλιο@@@@α, εσείς με τα άρθρα που κάνετε, εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Άντε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;» είπε ο τράπερ.

Η σύντροφος του Snik