Ο 45χρονος ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψε στους εκατομμύρια θαυμαστές του παγκοσμίως πώς ένα ατύχημα, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, δεν τον πτόησε και παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών συνεχίζει απτόητος να γυμνάζεται σκληρά.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε πως οι γιατροί, μετά από ένα ατύχημα που είχε, του ανακοίνωσαν πως «δεν θα περπατούσε ποτέ ξανά». Στα 19 του χρόνια είχε σπάσει την πλάτη του όμως ο 45χρονος πλέον ηθοποιός, δεν το έβαλε κάτω και απέδειξε ότι οι γιατροί τότε έκαναν λάθος.

Το ατύχημα

Στα 19 του χρόνια, ο Ορλάντο παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε τραγικό ατύχημα που είχε. Ο ηθοποιός τη «γλίτωσε» σπάζοντας όμως την πλάτη του. Όλα έγιναν όταν προσπάθησε να ανέβει σε μια ταράτσα πηδώντας πάνω σε έναν σωλήνα αποχέτευσης, ο οποίος όμως υποχώρησε.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί στο έδαφος από τρεις ορόφους και έσπασε τους σπονδύλους του, με έναν γιατρό εκείνη την εποχή να του λέει ότι «δεν ήταν σίγουρος για το πόσο σοβαρή ήταν η βλάβη που είχε υποστεί στη σπονδυλική του στήλη». Ο ηθοποιός πέρασε αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο πριν βγει και έχοντας πείρους τιτανίου στη σπονδυλική του στήλη.

Μιλώντας για το περιστατικό χρόνια αργότερα, είχε πει: «Μέχρι τότε, δεν είχα μια υγιή εκτίμηση για τη ζωή και τον θάνατο – ότι δεν είμαστε ανίκητοι. Έκανα πολύ σκοτεινές σκέψεις και είχα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί και να μην ξαναπερπατούσα ποτέ».

Ο Ορλάντο Μπλουμ έχει δουλέψει πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να διατηρεί το κορμί του σε καλή κατάσταση. Μάλιστα, για να γιορτάσει την πρόοδό του ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο στα οποία γυμνάζεται σκληρά σηκώνοντας βάρη.

Οι έξι εκατομμύρια followers τον αποθέωναν για την υπερπροσπάθεια που έκανε.