Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από την ζωή με τον πιο απλό τρόπο. Μια 25χρονη και ένας 70χρονος45 είναι τα έτη που τους χωρίζουν- δηλώνουν απόλυτα ερωτευμένοι, αποκαλύπτοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου τι λένε οι γύρω τους για την διαφορά ηλικίας τους, με τον 70χρονο να μπορούσε να είναι ακόμη και ο πατέρας της συντρόφου του!

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη New York Post, υποστηρίζει ότι η αγάπη δεν έχει ηλικία, με την 25χρονη Stephanie εμφανιζόμενη στην εκπομπή Love Don’t Judge, να μοιράζεται την ιστορία αγάπης μεταξύ αυτής και του άντρα της, Don, ο οποίος είναι 70 ετών.

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι με τα 45 χρόνια διαφοράς

«Τον αγάπησα από τη στιγμή που είδα το πρόσωπό του», θυμήθηκε τη στιγμή που οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από πέντε χρόνια στην παμπ που δούλευε τότε. «Απλά αποφάσισα ότι είναι τόσο όμορφος και ήταν γοητευτικός και σούπερ flirty. Κάθε φορά που έμπαινε μέσα, ήμουν τόσο χαρούμενη». Και, έτσι, δεν άργησε να ανθίσει το ειδύλλιο μεταξύ της Stephanie και του Don.

Αλλά με 45 χρόνια διαφορά ηλικίας, η είδηση ότι πλέον είχαν γίνει ζευγάρι προκάλεσε σοκ σε πολλούς, ειδικά στους πιο κοντινούς ανθρώπους της νεαρής κοπέλας που τότε ήταν 20 ετών.

Ο κύκλος της 25χρονης δεν ήθελε καθόλου τη σχέση του ζευγαριού

«Η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός μου δεν ήταν καθόλου σύμφωνοι με την ιδέα. Νόμισαν ότι έκανα λάθος, μπήκα σε μια κατάσταση από λάθος».

Μοιραζόμενη τις σκέψεις της, η μητέρα της Stephanie είπε: «Ένιωσα ότι η Stephanie έχανε την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιον με τον οποίο θα μπορούσε να γεράσει μαζί. Επειδή ήταν με κάποιον που ήταν ήδη μεγάλος».

«Το δυσάρεστο είναι ότι […] ο χρόνος της με τον Don θα ήταν περιορισμένος», συμπλήρωσε αργότερα.

«Ο κόσμος πάντα μου έλεγε “Σε βασανίζει, πρέπει να ζητήσεις βοήθεια και να φύγεις”», θυμάται η σημερινή μητέρα ενός παιδιού ότι τη συμβούλευαν.

Ωστόσο, το ζευγάρι επέλεξε να μην ακούσει τι έλεγαν οι γύρω του, να συνεχίσουν κανονικά την ζωή τους μαζί και να αποκτήσουν, τελικά, ένα αγοράκι, τον Lachlan, που σήμερα είναι δύο ετών.

«Αν μη τι άλλο, ο γάμος και η γέννηση του Lachlan με έκαναν να αισθάνομαι πολύ πιο ολοκληρωμένη. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση που θα μπορούσα να πάρω».

Μιλώντας στην κάμερα, ο Don αποκάλυψε ότι συχνά τον περνούσαν για παππού του Lachlan -αλλά πλέον δεν τον νοιάζει και ούτε τους διορθώνει.

Αλλά ενώ η Stephanie και ο σύντροφός της δεν δίνουν πλέον σημασία στο τι λένε οι άλλοι ή πώς τους κοιτάζουν -ειδικά όταν βγαίνουν έξω με τον γιο τους- θα υπάρξει η περίεργη στιγμή που η Stephanie θα ανταποδώσει.

«Μερικές φορές μου αρέσει να τους φωνάζω και να τους λέω: “Θα θέλατε κάτι; Παρατήρησα ότι με κοιτάτε επί 25 λεπτά”». «Και ποτέ δεν το κάνουν, ποτέ δεν λένε τίποτα».

Προικοθηρία ή αληθινός έρωτας;

Το είδος της σχέσης μεταξύ των δύο, έχει χαρακτηρίσει τη Stephanie ως προικοθήρα και ότι είναι με τον Don λόγω των χρημάτων του. «Όλοι φαίνεται να λένε ότι το κάνω για μια επιταγή ασφάλειας ζωής και ότι είμαι χρυσοθήρας».

Για να ξεκαθαρίσει κάθε σύγχυση, μάλιστα, η ίδια δήλωσε στην εκπομπή: «Ζούμε σε ένα σπίτι που μου έδωσε ο πατέρας μου και έχω δουλειά, όπως και να το κάνουμε, εργάζομαι με πλήρη απασχόληση».

Με τον Don να είναι πλέον 70 ετών, όμως, υπάρχει και κάτι άλλο που απασχολεί το ευτυχισμένο ζευγάρι, όχι μόνο η κρίση.

«Όχι όλοι, αλλά πολλοί από τους φίλους μου που πίνουν μπύρα γύρω στην ηλικία μου μόλις απεβίωσαν -δύο ή τρεις φέτος», εξηγεί ο Don.

Και η 25χρονη με την σειρά της του είπε «Μην τολμήσεις να πεθάνεις στον ύπνο σου. Αλλιώς θα τρελαθώ πάρα πολύ».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι μοιάζει σαν όλα να πηγαίνουν ενάντια στη σχέση τους, οι δυο τους έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι η αγάπη δεν έχει όρια. «Επιλέγουμε, υποθέτω, να μην κρύψουμε τη σχέση μας -εσείς θα την κρύβατε για κάποιο λόγο»;