Η 24χρονη Wesleigh είναι παντρεμένη με τον 54χρονο Vince εδώ και τρία χρόνια, από κείνη τη μέρα που γνωρίστηκαν online.

Το ζευγάρι από το Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας των ΗΠΑ ζει ευτυχισμένες στιγμές και απολαμβάνει μια καλή ερωτική ζωή, παρά το γεγονός ότι ο γιος του Vince από τον προηγούμενο γάμο του είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος από τη νέα του σύζυγο.

Η Wesleigh λέει πως της άρεσαν πάντα οι μεγαλύτεροι άντρες, καθώς αυτό που ψάχνει είναι η προστασία, ενώ στον Vince χτύπησαν «τα ξανθά της μαλλιά και το υπέροχο χαμόγελο».

«Υπήρχαν κάποια πράγματα που έλειπαν από τον προηγούμενο γάμο μου και πίστεψα πως μια μικρότερη γυναίκα θα μπορούσε να μου τα δώσει», λέει εκείνος για το τι τον τράβηξε στη νεότερη Wesleigh. Το μεγαλύτερο εμπόδιο της σχέσης τους ήταν βέβαια η μητέρα της, Paige, η οποία είναι κατά έναν χρόνο μικρότερη από τον γαμπρό της.

Το ζευγάρι παραδέχεται πως η σχέση τους τραβά τα κακά βλέμματα, λένε πάντως πως η ερωτική τους ζωή είναι στα φόρτε της: «Το σεξ με έναν μεγαλύτερο άντρα είναι καλύτερο», λέει εκείνη, «αυτό είναι κάτι που δεν παίρνεις από έναν άντρα της ηλικίας σου, δεν νοιάζονται ή υποθέτουν πως τα κάνουν όλα σωστά, αλλά οι γυναίκες είναι περίπλοκα όντα».