Αποκαλύψεις για τη σχέση με τη μητέρα της έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ στο ντοκιμαντέρ «Halftime» που στριμάρει στο Netflix. Η 52χρονη λατίνα σταρ φέρεται ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια με μία μητέρα, που όπως λέει, την έδερνε χωρίς κανένα έλεος.

Η 76χρονη Guadalupe Lupe Rodriguez, που μετανάστευσε από το Πουέρτο Ρίκο, μεγάλωσε τις τρεις κόρες της μαζί με τον πατέρα τους, David, τον οποίο όμως χώρισε μόλις τα κορίτσια ενηλικιωθήκαν.

«Έκανε ό, τι έπρεπε για να επιβιώσει, και αυτό την έκανε δυνατή, την έκανε όμως και σκληρή. Με έδερνε χωρίς έλεος» λέει η Τζένιφερ στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ. Η Rodriguez παραδέχεται πόσο σκληρή ήταν με την Τζένιφερ, τη Λέσλι και τη Λίντα, όμως όλα τα έκανε, όπως υποστηρίζει, από αγάπη.

 «Πάντα είχα πολλές προσδοκίες από αυτές. Δεν ήθελα να τις επικρίνω, το έκανα μόνο για να τους δείξω ότι μπορούν πάντα να γίνονται καλύτερες» λέει στο «Halftime». Η Τζένιφερ φαίνεται ότι ήταν η πιο ζόρικη από όλες. «Με δυσκόλεψε πολύ. Οι συγκρούσεις ήταν συχνές» λέει.

H σταρ της μουσικής σκηνής έφυγε από το σπίτι μόλις έγινε 18 χρονών, καθώς άλλα ήθελε η μαμά της για το επαγγελματικό της μέλλον και άλλα η ίδια αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post. Στο σχολείο δεν τα πήγαινε καλά, το διάβασμα δεν ήταν η πρώτη σκέψη της. Το μυαλό και η σκέψη της ήταν μόνο στο χορό και αυτό ήταν πάντα κόκκινο πανί για τη μαμά της.

«Η μαμά μου έλεγε όσο ζεις σε αυτό το σπίτι θα μορφωθείς. Ένα βράδυ τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, τα μάζεψα και έφυγα» λέει.

Η 76χρονη επιβεβαιώνει πόσο πολύ ήθελε να μορφωθούν οι κόρες της, ώστε να μην εξαρτώνται ποτέ από κάποιον άνδρα. «Δεν ήμουν ποτέ η τέλεια μαμά. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ό,τι έκανα το έκανα έχοντας στο μυαλό μου το καλύτερο γι’ αυτές».

Η Τζένιφερ Λόπεζ περιγράφει τη μητέρα της ως έναν περίπλοκο άνθρωπο, όμως τώρα που εκείνη είναι 52 και η μητέρα της 76 χρονών η σχέση τους έχει εξομαλυνθεί.

Αρκετές είναι και οι σκηνές αγάπης και τρυφερότητας ανάμεσα στις δύο γυναίκες στο ντοκιμαντέρ, που το μεγαλύτερο μέρος του αφορά την εμφάνιση της Λόπεζ στο Halftime Show του Super Bowl στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι το 2020 και την κόντρα της με τη Σακίρα.

«Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο»

Τζένιφερ Λόπεζ - Σακίρα

Κανείς μέχρι σήμερα δεν ήξερε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ μισούσε τη συνύπαρξή της επί σκηνής με τη Σακίρα. Η 52χρονη σούπερ σταρ τα είχε βάλει με τους διοργανωτές του NFL και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ήθελαν δύο γυναίκες στη σκηνή, ενώ συνήθως αναλάμβανε το σόου ένας καλλιτέχνης.

«Έχουμε έξι γα…..α λεπτά. Έχουμε 30 δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι, και αν πάρουμε ένα λεπτό, αυτό είναι όλο, μας έχουν μείνει πέντε. Αλλά πρέπει να υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που τραγουδάμε. Πρέπει να έχουμε τις στιγμές που τραγουδάμε. Δεν πρόκειται να είναι μία χορευτική επιθεώρηση. Πρέπει να μπορέσουμε να τραγουδήσουμε το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε» είπε στον μουσικό διευθυντή.

H Τζένιφερ Λόπεζ ήταν έξαλλη: «Αυτή είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο να βάλουμε δύο άτομα στο Super Bowl. Δουλεύω γι’ αυτό και το περιμένω για χρόνια» είχε πει η Λόπεζ. Από την πλευρά του ο μάνατζέρ της Μπεν Μεντίνα ανέφερε: «Συνήθως έχεις έναν σταρ πάνω στη σκηνή. Αυτός φτιάχνει το σόου και αν θέλει μπορεί να έχει καλεσμένους, αλλά είναι δική του επιλογή. Ήταν προσβολή να λες ότι χρειάζεσαι δύο Λατίνες να σου κάνουν τη δουλειά που ιστορικά έκανε ένας».

Τζένιφερ Λόπεζ - Σακίρα

Τελικά οι δύο σταρ κατάφεραν να συνυπάρξουν πάνω στην σκηνή και να βρουν τη χρυσή τομή, αν και η σχέση τους ήταν πολύ παγωμένη. Η Σακίρα διακρίνεται να μιλάει πάνω στην σκηνή στη Λόπεζ: «Ξέρω ότι οι άνθρωποι του Super Bowl μας θέλουν μαζί στο σόου. Ακόμα δεν μου έχουν πει πόσα λεπτά μου αναλογούν».

«Ας το υπολογίσω πολύ γρήγορα» λέει η 52χρονη Λόπεζ. «Είπαν 12 λεπτά. Με διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να μας δώσουν άλλα 1-2 λεπτά, οπότε είμαστε στα 13-14 λεπτά. Νομίζω Σακίρα ότι πρέπει να έχεις τον μισό χρόνο εσύ και τον μισό εγώ. Αν επρόκειτο για δύο καλλιτέχνες θα έπρεπε να μας δώσουν 20 λεπτά. Αυτό θα έπρεπε να είχαν κάνει γ@…ο»» είπε.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι το φετινό ημίχρονο του NFL θα έχει πολλούς καλλιτέχνες όπως τους Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar και special guest τον 50 Cent.