Ο Μπεν Άφλεκ μπορεί μετά από 17 χρόνια να είναι ξανά με την Τζένιφερ Λόπεζ και να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, όμως δεν έχει κρύψει ποτέ την ενόχληση προς τα media και τους δημοσιογράφους, για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν το συγκεκριμένο θέμα.

Ο ηθοποιός μίλησε στο ντοκιμαντέρ «Halftime» που ετοιμάσε το Netflix για την ζωή της Λατίνας σταρ, με τον ίδιο να σημειώνει ότι δεν ήταν προετοιμασμένος για όλη αυτή την κριτική που δέχτηκε η Λόπεζ στο παρελθόν.

«Της είπα μια φορά: “Δεν σε ενοχλεί αυτό;” και εκείνη απάντησε “είμαι Λατίνα. Είμαι γυναίκα. Το περίμενα αυτό. Απλώς δεν είσαι προετοιμασμένη ποτέ. Θες να σου φέρονται δίκαια”», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η ίδια η Λόπεζ είπε πως «παρά τα όσα είχα καταφέρει, η ανάγκη των media να καλύπτουν όσα συμβαίνουν στην προσωπική μου ζωή, επισκίασε τα πάντα. Πίστευα επίσης πολλά από αυτά που έλεγαν, ότι δεν ήμουν πραγματικά καλή. Ήταν βάναυσο».

Μάλιστα, ο Μπεν Άφλεκ την συγκεκριμένη άποψη έχει εκφράσει και στο παρελθόν, καθώς όταν είχε μιλήσει στο The Hollywood Reporter, είχε πει ότι «οι άνθρωποι ήταν τόσο κακοί μαζί της. Σεξιστές, ρατσιστές, μοχθηροί. Γράφονταν για εκείνη σκ…, με τέτοιο τρόπο που αν τα γράψεις εσύ τώρα θα απολυθείς. Τώρα την έχουν κάνει είδωλο και σέβονται τη δουλειά που έκανε, από πού ξεκίνησε, τι έχει καταφέρει, έτσι όπως κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει».