Σε μια επιλεκτική της τηλεοπτική συνέντευξη, η Τάνια Τσανακλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη την Κυριακή στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια εξέφρασε το μεγάλο της παράπονο για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα media τους καλλιτέχνες και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Τάνια Τσανακλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εσάς τους δημοσιογράφους σας θεωρώ υπεύθυνους για το χάλι που ζούμε σήμερα. Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είναι δημοσιογραφία αυτή που ασκείται στις μέρες μας. Είναι ντροπή. Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να κολακεύει καλλιτέχνες ή πρόσωπα του δημόσιου βίου».

«Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει σκάνδαλα, να συνεισφέρει στην ανάδειξη του πολιτισμού, να κατακεραυνώνει τους απατεώνες και τα λαμόγια. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου».

«Θα σας πω και μια αστεία ιστορία. Όταν είχαν γίνει τα γεγονότα της Νομικής στην Αθήνα, εγώ ήμουν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο. Πριν φύγω από το σπίτι, είχα πει στη μαμά μου ότι θα πάω και «θέλω να πάρω μαζί μου κανένα όπλο». mου λέει «χαζό είσαι παιδί μου, θα πάρεις όπλο;» και πήρα μια βούρτσα ξύλινη που χτενίζουμε τα μαλλιά. Μας διέλυσαν σε χρόνο dt. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη βούρτσα μου, δεν βγήκε ποτέ από την τσέπη μου» συμπλήρωσε η Τάνια Τσανακλίδου στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.