Καλεσμένοι της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha βρέθηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση το πρωί της Τρίτης (07/06). Το αρραβωνιασμένο και ερωτευμένο ζευγάρι παρέδωσε το ίδιο, στην παρουσιάστρια το προσκλητήριο του γάμου τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε το προσκλητήριο το οποίο αποτελείται από δυο μέρη, μπροστά στην κάμερα. Αρχικά υπάρχει ένα plexiglass πάνω στο οποίο είναι χαραγμένες όλες οι πληροφορίες για το μυστήριο του γάμου και ύστερα ένα λευκό χαρτί πάνω στο οποίο τοποθετείται το plexiglass για να μπορέσει να διαβαστεί το κείμενο.

«Είναι πανάκριβο το plexiglass! Πόσο πλούσιος είσαι;» αναρωτήθηκε, με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου. «Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού. Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί. Μαυρίκιος και Ιλάειρα» αναφέρει χαρακτηριστικά το προσκλητήριο.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μάθει πόσο κοστίζει το προσκλητήριο και τόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όσο και η Ιλάειρα Ζήση προσπάθησαν να αποφύγουν την απάντηση ενώ ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος τόνισε πως έχει ρωτήσει και έχει μάθει ότι το προσκλητήριο κοστίζει… 200 ευρώ!