Μαθήματα ζωής και δύναμης παραδίδει η Ρεγγίνα Μακέδου. Η χορεύτρια, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars», εξομολογήθηκε πριν από λίγο καιρό ότι πάσχει από λευχαιμία και υπήρξε υποτροπή. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες έκοψε πολύ κοντά τα μαλλιά της, ενόψει των θεραπειών που θα έκανε.

Τώρα, ήρθε η στιγμή που η Ρεγγίνα Μακέδου που θα μπει στο χειρουργείο για να κάνει μεταμόσχευση.

Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγη ώρα πριν την μεταμόσχευση, η Ρεγγίνα Μακέδου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης. Η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε ένα νέο βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στο οποίο τραγουδάει και χορεύει.

«Σε λίγη ώρα θα γίνει η μεταμόσχευση. Ο άνθρωπος που θα μου δώσει ζωή είναι από Ελλάδα! Η συγκίνηση μου είναι τεράστια! Μόνο με χαμόγελο τραγούδι και χορό θα μπορούσα να ξεκινήσω την διαδικασία αυτή!!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη τις προσευχές και την στήριξη!!! Τώρα σβήνει…… μπορεί να είναι μεγάλος ο δρόμος της αποκατάσταση όμως σβήνει ο καρκίνος πια σβήνει!

Χωρίζουν οι δρόμοι μας! Γίνε δότης μυελού των οστών! Μπορούμε και οι Έλληνες να κάνουμε μεγάλη τράπεζα ένας από εσάς σώζει τώρα εμένα! Σας αγαπώ όλους. Να πιστεύετε. Να χαμογελάτε. Να ζείτε!» έγραψε στη λεζάντα η Ρεγγίνα Μακέδου.