Μια δήλωση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έκανε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) στους New York Times, όπου παραχώρησε συνέντευξη. Η 41χρονη τηλεπερσόνα αστειεύτηκε, λέγοντας πως θα έτρωγε ακόμη και κακά για να δείχνει νεότερη.

«Αν μου έλεγες ότι έπρεπε κυριολεκτικά να τρώω κακά κάθε μέρα για να δείχνω νεότερη, ίσως να το έκανα. Ίσως» είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση αυτή δεν άργησε βέβαια να προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media. «Γιατί αισθάνομαι ότι αυτό σημαίνει ότι το έχει κάνει ήδη», αναρωτήθηκε κάποιος, με έναν να σημειώνει: «Πόσα κακά είναι η ερώτηση».

Η δημοσίευση του άρθρου ήρθε με την ανακοίνωση της νέας σειράς περιποίησης της Καρντάσιαν, Skkn by Kim, που κυκλοφορεί αργότερα αυτόν τον μήνα. «Είναι τα κακά ενεργό συστατικό στο SKKN», αναρωτήθηκε κάποιος σχολιαστής.

«Πολλοί άνθρωποι θέλουν να συμπεριφέρονται σαν να μην τους νοιάζει πώς φαίνονται. Δεν συμπεριφέρομαι σαν να είναι εύκολο ή όλο φυσικό. Δεν ξυπνάς απλώς και χρησιμοποιείς οτιδήποτε», λέει στους Times.

Πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε στο σόου The Kardashians ότι αυτό που έψαχνε ήταν το… σεξ όταν έκανε μια κίνηση προς τον σημερινό αγαπημένο της Pete Davidson, ο οποίος είναι 28 ετών και 13 χρόνια μικρότερός της.