Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Λαμπίρη το πρωί της Τρίτης (31/05) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που οι ψυχαγωγικές εκπομπές έκαναν υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά και στο κουτσομπολιό.

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να χαρεί, μέγα λάθος και το έκανα στο παρελθόν. Αν με ρωτάς, αν έχω απολαύσει σπουδαίες επαγγελματικές στιγμές, η απάντηση είναι για πάρα πολύ λίγο. Το κουτσομπολιό, που δεν το αγαπώ άλλα μία χαρά μας έβγαλε μέχρι εκεί που μας έβγαλε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, άβολο», δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Παρακολουθούσα τα νούμερα τηλεθέασης άρρωστα, το πρώτο που έκανα όταν άνοιγα τα μάτια μου. Ήμουν στα τάρταρα, στα πατώματα, όταν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν χαμηλά. Ανέχομαι, άλλα έχω εκρήξεις και γίνεται χαμούλης, όταν με πιάνει το «κεφαλλονίτικο», μού γυρίζει το μάτι. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, επειδή ταυτίζομαι πολύ με τον παρουσιαστή και ξέρω την θέση του, είναι σαν το ξαναζώ και με στεναχωρεί», πρόσθεσε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Λαμπίερη αναφέρθηκε στον γάμο, στην προσωπική ζωή της, αλλά και στην κόρη της.

«Φυσικά και έχω στερηθεί στιγμές με την κόρη μου και τώρα προσπαθώ να το αναπληρώσω. Φοβόμουν πάντα την δέσμευση, δεν έχει να κάνει με τον γάμο όμως, έχει να κάνει με την σχέση των ανθρώπων. Όσο περνάει ο καιρός, όταν λείπει ο άνδρας, είναι ακόμα πιο δύσκολο, θαυμάζω σε αυτόν τα πάντα. Δεν είμαι τόσο ήρεμος άνθρωπος, πανικοβάλλομαι, είμαι drama queen, θα πνίγω σε μία κουτάλια νερό», τόνισε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη.