Για το θέμα που δημιουργήθηκε με το φιλί που έδωσε στον Ανδρέα Γεωργίου και τον ιερέα που κινείται νομικά εναντίον του μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, ο Στέλιος Ρόκκος.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση γιατί κι εγώ είμαι καρπερός. Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας. Εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές, δηλαδή να πας να διπλοφιλίσεις κάποιον φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο να γυρίσει εκείνος σε λάθος χρόνο ατσούμπαλα και να συμβεί αυτό» είπε αρχικά ο τραγουδιστής και συνέχισε:

«Υπάρχουν κάποιοι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές, ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ πάντως τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν τη διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις… Ας ηρεμήσουμε λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι γι’ αυτούς που τους πείραξε».