Σε μια σέξι και άκρως προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Μέγκαν Φοξ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram σε ότι αφορά την την εμφάνισή της στα Billboard Awards 2022.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, θέλει την ευκολία της και την άνεση της καθώς επιθυμεί να διευκολύνει την ερωτική της ζωή με κάθε τρόπο και γι’ αυτό επιλέγει να σκίζει τα ρούχα της ώστε να μπορεί να κάνει σεξ.

Σε νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μέγκαν Φοξ παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους τη γαλάζια ολόσωμη φόρμα, την οποία θα  φορούσε στην εκδήλωση των Billboard Awards, όπου και συνόδευσε τον αγαπημένο της Μασίν Γκαν Κέλι.

Το εντυπωσιακό ρούχο δεν ήταν αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων αλλά η αποκάλυψη πως άνοιξε μια τρύπα στον καβάλο προκειμένου να κάνει σεξ.

Σε μία σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram, φαίνεται ένα στιγμιότυπο από τη συζήτησή της με τη στυλίστριά της, Μέιβ Ρέιλι.

«Ήταν ακριβή αυτή η φόρμα; Γιατί μόλις κάναμε μια τρύπα στον καβάλο, για να μπορούμε να κάνουμε σεξ»  λέει η Μέγκαν Φοξ, με την στυλίστρια να απαντά χιουμοριστικά: «Σε μισώ. Θα το φτιάξω».