Τις βαλίτσες τους για το Asia Express στο οποίο συμμετέχουν, ετοιμάζουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να δοκιμάσει τις αντοχές του, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η διάθεσή τους ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη.

«Δεν φοβάμαι καθόλου. Ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο», είπε η Ιλάειρα Ζήση σε ότι αφορά την συμμετοχή τους στο Asia Express και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε με χιούμορ: «Εδώ έπεισα την Ιλάειρα Ζήση να με παντρευτεί, δεν θα τους πείσω να μας βοηθήσουν;».

Σε ότι αφορά, τις δοκιμασίες που θα πρέπει να φέρουν εις πέρας στο Asia Express, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε πως: «Θα είναι ένας αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που θα είναι τελευταίο στην κούρσα. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες πρέπει να βρεις κάποιον να σε φιλοξενήσει. Όταν βλέπω άντρα θα βάζω την Ιλάειρα μπροστά, όταν θα είναι γυναίκα θα επεμβαίνω εγώ με τη γοητεία που με διακατέχει».

Ακράτητος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου!»

«Η μητέρα μου, όταν της ανακοινώσαμε ότι θα πάμε έκλαιγε και έλεγε “τι θα τρώει το παιδί μου;”», είπε η Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί και όπως είπε με χιούμορ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Της είπα ότι θα κάνουμε παιδί με το που τελειώσουμε από το παιχνίδι. Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου που θα γυρνάμε».