Ο μεγάλος γιος της Βικτόρια Μπέκαμ και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Brooklyn Beckham, παντρεύτηκε πρόσφατα και συγκέντρωσε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προβλήματα στη προσωπική του ζωή, κάτι που εντυπωσίασε την μητέρα του.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, πηγή που είναι κοντά στο περιβάλλον της Βικτόρια Μπέκαμ, δήλωσε πως «είναι εντυπωσιασμένη που ο κόσμος ασχολείται ξανά με τους Μπέκαμ», οπότε σχεδιάζει να παντρέψει τον μικρό γιο της, Ρομέο.

Ο γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz
Φωτογραφία από τον γάμο του Brooklyn Beckham με την Nicola Peltz

«Ήταν τόσο εντυπωσιασμένη με τον τρόπο που Μπρούκλιν και η Νικόλ πέρασαν τη μέρα τους, χωρίς προβλήματα και έκαναν όλο τον κόσμο να μιλά ξανά για τους “Μπέκαμ”. Ήταν μια υπέροχη μέρα γεμάτη αγάπη και διασκέδαση για την οικογένεια και ενίσχυσε πραγματικά την επωνυμία της. Η Βικτόρια θέλει να διατηρήσει αυτή την ισχύ του ονόματος – με τη βοήθεια του Ρομέο και της κοπέλας του Μία», είπε χαρακτηριστικά για τον γάμο που θέλει να σχεδιάσει η Βικτόρια Μπέκαμ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 48χρονη «θα ήταν πολύ χαρούμενη αν ο Ρομέο έκανε την πρόταση σύντομα. Η Βικ λέει ότι δεν έχει σημασία αν θα μείνουν αρραβωνιασμένοι για ένα ή δύο χρόνια πριν από το γάμο, αρκεί να κλείσουν ένα ραντεβού για να μπορέσει να αρχίσει να ενθουσιάζει τους πάντες και να προσκαλεί όλους τους καλεσμένους».

Ο μικρός γιος της Βικτόρια Μπέκαμ με την σύντροφο του, Μία