Ο Brooklyn Beckham παντρεύτηκε την Nicola Peltz σε μία λαμπρή τελετή, με τον γάμο να γίνεται στο κτήμα της οικογένειας Peltz στο Palm Beach της Φλόριντα, με τις φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα, να δείχνουν ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το γνωστό ζευγάρι της αμερικανικής showbiz που δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει την αγάπη του, θέλησε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε αποφάσισε η κάλυψη να γίνει αποκλειστικά από την «Vogue». Ακόμη, το βρετανικό δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι δεν ήθελε να κάνει επίδειξη του πλούτου του, οπότε απαγόρευσε στους καλεσμένους να αναρτήσουν φωτογραφίες στα social media.

Έτσι, αντάλλαξαν όρκους μπροστά σε οικογένεια, φίλους, ενώ διάσημοι καλεσμένοι έδωσαν το παρόν, όπως τα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls, η οικογένεια του διάσημου σεφ Gordon Ramsay, η Serena Williams και η Eva Longoria.

Παρόλα αυτά, μετά από λίγα 24ωρα και εφόσον έγινε γνωστή η είδηση, το ζευγάρι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της «Vogue» από τον γάμο στα social media. «Σε ευχαριστώ για το πιο όμορφο Σαββατοκύριακο της ζωής μου. Είσαι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Nicola Peltz σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε.

Μάλιστα, ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Βικτώρια Μπέκαμ ανέβασε πρώτος μία φωτογραφία από τον γάμο και χρησιμοποίησε εκτός από το δικό του επίθετο και αυτό της γυναίκας του. Έτσι, έγραψε στη λεζάντα: «Mr. & Mrs. Peltz Beckham».

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον γάμο: