Σχεδόν 600 καλεσμένοι έφτασαν στο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νίκολα Πέλτζ στο τεράστιο και υπεροπολυτελές κτήμα στο Palm Beach στη Φλόριντα για να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι την ένωσή του με τα δεσμά του γάμου. Το ακίνητο των 27 υπνοδωματίων, γνωστό ως Montsorrel, ανήκει στους γονείς της νύφης και ηθοποιού, τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Νέλσον Πέλτζ και το πρώην μοντέλο Κλόντια Χέφνερ Πέλτζ.

Η υπερπολυτελής έπαυλη όπου πραγματοποιήθηκε ο 4 εκατ. δολαρίων γάμος του ζευγαριού

Η έπαυληλ προσέφερε το τέλειο σκηνικό για την τέλεση του μυστηρίου, στο οποίο μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένοι και οι Βένους και Σερένα Γουίλιαμς, Έβα Λογκόρια, Μαρκ Άντονι, Γκόρντον Ράμσεϊ και άλλοι A-listers. Οι εικόνες του σπιτιού είναι κάπως σπάνιες, αλλά μία που δημοσιεύτηκε από το The Palm Beach Post δείχνει ότι διακρίνεται από την πεμπτουσία μιας έπαυλης στο Palm Beach, με λευκό εξωτερικό και φωτεινά μπλε παντζούρια.

Με 13 στρέμματα (συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιωτικής παραλίας), το ακίνητο είχε άφθονο χώρο για τη διοργανώτρια γάμων του Μπρούκλιν και της Νίκολα, Μισέλ Ράγκο, και τους σχεδιαστές εκδηλώσεων Rishi Patel και HMR Designs ώστε να στήσουν ένα σκηνικό που έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram από τους γονείς του Μπρούκλιν, την πρώην Spice Girl Βικτόρια Μπέκαμ και τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ, δείχνουν ότι η τελετή έλαβε χώρα, επίσης, σε κάτι που μοιάζει να είναι μια σκηνή, με μια κομψή λευκή πασαρέλα ως διάδρομο και γκρι κουρτίνα στην είσοδο.

Παρά την κομψή αισθητική αυτού του χώρου, η πολύ παραδοσιακή διακόσμηση του αρχοντικού Πελτζ χρησιμεύει ως φόντο για ορισμένες από τις πιο ευρέως διαδεδομένες φωτογραφίες των νεόνυμφων και των οικογενειών τους. Σε ένα εκπληκτικό πορτρέτο της νύφης -η οποία επέλεξε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής Valentino με μακρύ πέπλο και δαντελωτά γάντια- ποζάρει δίπλα σε ένα επιχρυσωμένο τραπέζι με έναν ασορτί καθρέφτη αντίκα. Πίσω της υπάρχει ένα ανατολίτικο χαλί που πλαισιώνεται από δύο υπερμεγέθεις τεφροδόχους σε επιχρυσωμένες βάσεις.

Σε μια άλλη εικόνα, η Πελτζ και ο πατέρας της εμφανίζονται μπροστά σε ένα μεγάλο έργο τέχνης που φαίνεται να είναι ένα από τα έξι έργα του Rashid Johnson, με τίτλο «Untitled Anxious Audience», σύμφωνα με όσα αναφέρει το architecturaldigest.com. Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι -χωρίς να γνωρίζει πότε o δισεκατομμυριούχος επενδυτής αγόρασε το κομμάτι ή πόσο πλήρωσε- ένας από τους πίνακες του σετ πωλήθηκε στον οίκο Sotheby’s για 1,1 εκατομμύρια δολάρια τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Η ενδιαφέρουσα ιστορία της κατοικίας Πελτζ

Εκτός από το πολυτελές περιβάλλον, το σπίτι Πελτζ έχει, επίσης, μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία. Το Palm Beach Post αναφέρει ότι η κατοικία χτίστηκε το 1964 από μια γυναίκα με το όνομα Anita Young, την αδερφή της καλλιτέχνιδας Georgia O’Keeffe. Η Young και ο σύζυγός της μεγιστάνας των σιδηροδρόμων ζούσαν σε ένα διαφορετικό σπίτι στην ίδια τοποθεσία, αλλά, αφού ο σύζυγός της αυτοκτόνησε, η Young γκρέμισε το σπίτι και έχτισε εκ νέου μια έπαυλη, τη σημερινή ιδιοκτησία της οικογένειας Πελτζ.

Η πολυτελής έπαυλη παρέμεινε στην ιδιοκτησία της χήρας μέχρι τον θάνατό της το 1985 και, δύο χρόνια αργότερα, αγοράστηκε από τους Πελτζ για 18 εκατομμύρια δολάρια -μια από τις πιο ακριβές συναλλαγές ακινήτων στη χώρα εκείνη την εποχή. Σήμερα, εκτιμάται ότι η αξία του κτήματος αγγίζει τα 103 εκατομμύρια δολάρια!