Τρίτη φορά πατέρας έγινε ο Νίκος Καρβέλας στα 70 του χρόνια αφού η σύντροφός του, Ελένη Φερεντίνου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το πρωί της Τετάρτης (13/04), οι «Αταίριαστοι» θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους στον μουσικοσυνθέτη για το παιδί που έφερε στον κόσμο η σύντροφος του Νίκου Καρβελα.

Μάλιστα, ο Χρήστος Κούτρας αναρωτήθηκε αρχικά «άδεια για ταξί ή για περίπτερο στα πόσα παιδιά παίρνεις; Έχουν σταματήσει αυτά;» για να λάβει απευθείας την απάντηση από τον συμπαρουσιαστή του, Γιάννη Ντσούνο πως «πρέπει να έχουν σταματήσει αυτά. Δεν ξέρω, βέβαια, από τα τέσσερα και πάνω τι γίνεται».

«Κάποια έκπτωση τώρα ως τρίτεκνος δεν;» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Κούτρας. «Έχει… Κάποιες εκπτώσεις τις έχει! Όλοι οι τρίτεκνοι έχουμε» αποκρίθηκε ο Γιάννης Ντσούνος.

«Κύριε Καρβέλα γερά! Άξιος! Συγχαρητήρια, να σας ζήσει μαζί με την κυρία Φερεντίνου το αγοράκι σας. Τρίτη φορά μπαμπάς και άρχισαν βέβαια όλοι… Στα 70; Αφού αντέχει ο άνθρωπος. Δεν κατάλαβα δηλαδή» πρόσθεσε ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος τόνισε πως: «Καλά έκανε» ο μουσικοσυνθέτης.

«Δείχνει τον δρόμο! και εν πάση περιπτώση έχει αφήσει το αποτύπωμα του και στην χώρα;. Τρία παιδιά ο άνθρωπος» κατέληξε ο Χρήστος Κούτρας.