Όλοι πιθανώς έχουν ονειρευτεί να βγουν ραντεβού ή να παντρευτούν τον αγαπημένο τους ηθοποιό ή τραγουδιστή. Μπορεί να μοιάζει με παραμύθι, αλλά για λίγους τυχερούς ανθρώπους έχει γίνει πραγματικότητα.

Οι celebrities είναι ακριβώς σαν κι εμάς: Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς όσον αφορά το ποιον ερωτεύονται. Κάθε τόσο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένας A-lister να ερωτεύεται ένα μη διάσημο πρόσωπο. Και μερικές διασημότητες καταλήγουν να παντρεύονται τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους.

Ορισμένες από αυτές τις ιστορίες αγάπης είναι ιστορίες απλών ανθρώπων που τράβηξαν το βλέμμα του αγαπημένου τους σταρ- μερικές είναι από εξίσου διάσημους σταρ που κατάφεραν να βγουν ραντεβού με τους δικούς τους διάσημους με τους οποίους είχαν «δαγκώσει τη λαμαρίνα».

Ας δούμε λοιπόν 5 χαρακτηριστικές περιπτώσεις διασήμων που παντρεύτηκαν τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους.

1 – Tom Cruise and Katie Holmes

Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς

Η Katie Holmes συνήθιζε να λέει στους συμπρωταγωνιστές της στο Dawson’s Creek για το φλερτ της με τον σταρ του Top Gun, σημειώνοντας ότι είχε ακόμη και μια αφίσα του Tom Cruise στον τοίχο της. Στη συνέχεια, δήλωσε στο περιοδικό Seventeen το 2004 ότι «συνήθιζε να πιστεύει [ότι] θα παντρευόταν τον Τομ Κρουζ». Λίγο καιρό αργότερα, τον Μάιο του 2005, η Holmes πραγματοποίησε την επιθυμία της και άρχισε να βγαίνει με τον Cruise. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα και η Holmes γέννησε το παιδί τους, τη Suri, το 2006. Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό του Cruise το ζευγάρι χώρισε τελικά το 2012.

2 – Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν διανύσει πολύ δρόμο από τότε που ανακοίνωσαν τον έρωτά τους το 2016. Ωστόσο, φάνηκε ότι ο Χάρι ήταν ένας τεράστιος θαυμαστής του χαρακτήρα της στο Suits, Rachel Zane. Οπότε, ουσιαστικά, ο πρίγκιπας ήταν αρκετά ερωτευμένος με τη Μέγκαν Μαρκλ 2 χρόνια πριν καν μιλήσουν για πρώτη φορά.

«Ήταν ερωτευμένος με τη Rachel Zane δύο χρόνια πριν γνωρίσει τη Μέγκαν και ο λόγος που το ξέρω είναι ότι ήμουν με έναν από τους φίλους του», δήλωσε ένας βασιλικός ειδικός κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. «Εκείνη [η φίλη του Χάρι] μου είπε ότι είχε βγει σε μια βραδινή έξοδο με τον πρίγκιπα Χάρι. Εκείνος ήταν ελεύθερος εκείνη την εποχή, οπότε είπε: “Χάρι, ποια είναι η ιδανική κοπέλα για σένα;”. Και εκείνος είπε, “Η Μέγκαν από το Suits”».

3 – Ashton Kutcher and Mila Kunis

Ashton Kutcher and Mila Kunis

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher έχουν 2 πανέμορφα παιδιά και είναι παντρεμένοι από το 2015. Πριν κάνουν οικογένεια, ήταν απλά συμπρωταγωνιστές στο That ’70s Show. Αν και η Kunis και ο Kutcher είναι πλέον ευτυχισμένοι παντρεμένοι, η σχέση τους κατά τη διάρκεια της παραγωγής της σειράς ήταν πολύ πιο χαλαρή.

Ωστόσο, η Kunis ισχυρίζεται ότι είχε το «μεγαλύτερο πάθος» με τον μελλοντικό της σύζυγο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς. Η διάσημη ηθοποιός είχε μάλιστα το πρώτο της φιλί με τον Kutcher. «Έλεγα: “Ω, είναι τόσο χαριτωμένος, είναι το μοντέλο του Calvin Klein”». «Μετά είπα, ‘Πρέπει να τον φιλήσω;’. Ήμουν τόσο νευρική και ένιωθα άβολα. Ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του».

4 – Katherine Schwarzenegger and Chris Pratt

Katherine Schwarzenegger and Chris Pratt

Σχεδόν ένα χρόνο πριν αρχίσουν να βγαίνουν, η συγγραφέας του βιβλίου The Gift of Forgiveness (Το δώρο της συγχώρεσης) πίστευε ότι ο μελλοντικός της σύζυγος ήταν ο αγαπημένος της. Το ζευγάρι συνδέθηκε ρομαντικά το καλοκαίρι του 2018 και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα. Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί, ένα κοριτσάκι, πέρυσι.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, η Schwarzenegger κλήθηκε να επιλέξει ποιος διάσημος Chris της άρεσε περισσότερο: Chris Hemsworth, Chris Evans ή Chris Pratt. «Chris Evans», είπε, πριν αποσύρει την απάντησή της. «Στην πραγματικότητα, ο Chris Pratt. Ο Chris Pratt δείχνει καλά τελευταία, οπότε ποτέ δεν ξέρεις!».

Όταν το απόσπασμα αυτής της συνέντευξης προβλήθηκε στον Pratt χρόνια αργότερα, σοκαρίστηκε. «Αυτό είναι τόσο γλυκό. Κυριολεκτικά δεν το έχω ξαναδεί αυτό, οπότε σας ευχαριστώ που μου το δείξατε», είπε, δείχνοντας «πραγματικά συγκινημένος» από το κλιπ.

5 – Jamie Lee Curtis and Christopher Guest

Jamie Lee Curtis and Christopher Guest

Η Jamie Lee Curtis είναι παντρεμένη με τον Christopher Guest από το 1984. Η Curtis δήλωσε ότι ένιωσε άμεση σύνδεση με τον Guest. «Η Debra Hill και εγώ ξεφυλλίζαμε ένα περιοδικό Rolling Stone όταν γύρισα σε μια φωτογραφία με 3 άνδρες», υποστήριξε η Curtis. «Κοίταξα τον άνδρα στα δεξιά, που φορούσε ένα καρό πουκάμισο και είχε ένα αθυρόστομο χαμόγελο. Δεν τον είχα δει ποτέ πριν, αλλά τον έδειξα. “Θα παντρευτώ αυτόν τον άντρα”, είπα στην φίλη μου». Αυτός ο άντρας ήταν ο Christopher Guest.