Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (6/4) τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή του στη Ελλάδα, με τη σειρά «Μόλις χθες», περιέγραψε τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση του με τα τρία αδέρφια του που είναι πολύ ξεχωριστή. Ποιο ρόλο έπαιξαν στη ζωή του και πόσο δυνατή είναι η σχέση τους;

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην διπλή περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα δυο φορές κορονοϊό και πέρασα και μια πνευμονία έτσι για να τριτώσει! Δεν ξέρω τι λένε και αν έχω τώρα long covid. Πέρασα εκεί πέρα μια ίωση, μετά δεν είχα κάτι απλά κάπου λογικά το ανοσοποιητικό μου ήταν πεσμένο και ξανακόλλησα γρίπη» είπε και πρόσθεσε:

«Έχω άσθμα οπότε φοβήθηκα λίγο. Τις πρώτες μέρες ζορίστηκα τις πρώτες δυο τρεις μέρες, αλλά δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κι αν θα πήγαινα. Ήθελα να το ξεπεράσω και να μην μπω στη διαδικασία αυτή. Γενικά εγώ παίζω λίγο με το μυαλό μου και όταν είμαι άρρωστος, λέω πως «όχι, είμαι καλά» και επιμένω. Το γυρίζω λίγο, σαν placebo» πρόσθεσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την «επιφανειακή» συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων του και εξήγησε γιατί στις προσωπικές του σχέσεις θέλει να νιώθει ελεύθερος.

«Έχω δει γνωστούς μου που κάνουν πράγματα μόνο για να αποδείξουν ότι είναι «κάτι», να γίνονται αποδεκτοί από τη δουλειά τους και όχι από την προσωπικότητά τους».

Στα προσωπικά του ο Νίκος Πολυδερόπουλος δήλωσε πως θέλει να νιώθει ελεύθερος.

«Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας» συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε τέλος την πίστη του στον Θεό και ότι το μέρος που αποτελεί το δικό του «καταφύγιο» ψυχής είναι το Άγιο Όρος.