Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε να ξαφνιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους. Ο λόγος είναι πως η παρουσιάστρια και μοντέλο πόζαρε στο φωτογραφικό φακό έχοντας προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε ξανθιά και θέλησε να μοιραστεί την αλλαγή με τους διαδικτυακούς της φίλους.  «Risky business» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτοντας έτσι πως η αλλαγή στο look έγινε για επαγγελματικούς λόγους.

Το μοντέλο δεν διευκρίνισε αν όντως πρόκειται για μόνιμη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της ή για  περούκα αφού την ίδια ώρα στα insta stories δημοσίευσε φωτογραφία με το μαλλί που την συνηθίσει οι φίλοι της, μελαχρινή και με αφέλειες.

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν και ορισμένα αρνητικά. Ένα από αυτά έγραφε «απέσια». Το μοντέλο έδωσε την επική απάντηση της. Αφού αρχικά απάντησε στην χρήστη, διορθώνοντας της, στην συνέχεια αναδημοσίευσε το εν λόγω post σημειώνοντας: «Προσοχή παρακαλώ. Τα αρνητικά σχόλια επιτρέπονται μόνο με σωστή ορθογραφία».