Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα αλλά και την σύλληψη της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου. Η Ελεονώρα Μελέτη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για την υπόθεση με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Έβλεπα ειδήσεις: “Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της“. Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη “μητέρα“, η λέξη “κόρη” και η λέξη “δολοφονία“. Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα» έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μια “νεκρή” από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει. Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη» έγραψε στην συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.