Ένα, περίπου, χρόνο μετά τις καταγγελίες της ηθοποιού Ζέτας Δούκα ότι υπέστη σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη πριν από 14 χρόνια στο πλαίσιο συνεργασίας τους, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης προσέφυγε στη δικαιοσύνη και με αγωγές στρέφεται σε βάρος συναδέλφων του αλλά και κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών διεκδικώντας αποζημιώσεις χιλιάδων ευρώ για ηθική και περιουσιακή βλάβη.

Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες κινήσεις του Γιώργου Κιμούλη ο οποίος όπως φαίνεται περιμένει να δει αν θα διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών προκειμένου να προχωρήσει σε νέα αγωγή.

«Περιμένουν να συνέλθει το σώμα σε γενική συνέλευση του ΣΕΗ, να βγάλει την απόφαση, πάρει την απόφαση στα χέρια του ο Γιώργος Κιμούλης και να προχωρήσει ο δικηγόρος του σε εκ νέου αγωγή. “Τίποτα δεν θα πέσει κάτω”, αναφέρει το περιβάλλον του ηθοποιού» είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου το πρωί της Δευτέρας (14/03) στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Ότι κι αν συμβαίνει, ότι κι αν λέγεται, ότι κι αν γίνεται, όταν το θεωρούν εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω. Θα αντιδρούν νομικά με όποιο τρόπο είναι διαθέσιμος», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.