Ένα αφιερωματικό βίντεο με τους παρουσιαστές που συνεργάστηκαν με τον Δημήτρη Κοντομηνά ετοίμασε η εκπομπή Happy Day και το πρόβαλλε το πρωί της Παρασκευής (11/03). Ο επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία 83 ετών και σκόρπισε θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και σε αρκετούς εκπροσώπους της εγχώριας showbiz οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του.

Ανάμεσα τους και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία, χθες, όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, τόνισε σε ανάρτησή της πως «Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε».

Η παρουσιάστρια έκανε δήλωση στην κάμερα του Happy Day για τον Δημήτρη Κοντομηνά κι ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη απώλεια, για μένα τουλάχιστον, γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Βέβαια, ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν έφυγε σήμερα από τη ζωή, έχει φύγει εδώ και δύο χρόνια περίπου, που δεν είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Τον αποχαιρετήσαμε από τότε που δεν μπορούσαμε να του μιλήσουμε και να μας μιλήσει. Σήμερα είναι το τελευταίο αντίο. Θυμάμαι το νοιάξιμό του για τους ανθρώπους, δηλαδή θα μπορούσε να κάνει ένα μίτινγκ πολύ σοβαρό και ταυτόχρονα να λέει “Βίκυ, δεν φοράς ζακέτα, βάλε την μήπως κρυώσεις”. Αυτός ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς».