Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης (03/03), απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην «σκληρή» στιγμή που βίωσε όταν του είπαν πως πρέπει να χάσει αρκετά κιλά για να γίνει ηθοποιός σε ηλικία μόλις 17 ετών.

«Δεν ήξερα κανένα κι έπρεπε να χάσω πολλά κιλά. Στα 17 έπρεπε να χάσω 36 κιλά. Όταν πρωτοβγήκα, ήταν άλλος ο κόσμος. Σε ωθούσαν να είσαι κάπως και να χωρέσεις σε ένα μοντέλο για να ξεκινήσεις για να γίνεις ηθοποιός. Στην Β’ Λυκείου έφαγα την πιο γερή σφαλιάρα. Κάναμε στο Σ.Ε.Π. και πήγαμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταυρούπολης, που είχε εκπρόσωπο από κάθε  επάγγελμα. Ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά όχι το πως. Μου είπε ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, που δε ζει πια: Αγόρι μου εσύ έτσι όπως είσαι, μόνο το ρόλο του Αγκόπ θα παίξεις στο θέατρο. Πρέπει να χάσεις κιλά και τότε βλέπουμε τι θα κάνεις κι αν. Ήμουν παχύς και με σπυράκια» είπε αρχικά ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Μιχάλης Συριόπουλος: Με πείραξε η συμπεριφορά του, ήταν πολύ δυνατό το χαστούκι

«Με πείραξε η συμπεριφορά του, ήταν πολύ δυνατό το χαστούκι. Με στενοχώρησε. Μέχρι πέρυσι ήταν πολύ της μόδας οι άνθρωποι του θεάτρου να σου μιλούν άσχημα» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Μιχάλης Συριόπουλος.