Για τις καταγγελίες που αφορούν το MeToo αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο είχε καθηγητή μίλησε ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος. «Να το βράσω το ταλέντο όταν δεν ξέρεις να συμπεριφερθείς στο ανθρώπινο είδος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης (3/3) ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να απέχει προς το παρόν από την τηλεόραση αλλά και στη συμμετοχή στο στο «J2US» .

«Είχα και πριν και μετά το “Just” προτάσεις για σίριαλ, αλλά ήθελα να απέχω και να φορτίσω τις μπαταρίες μου», είπε ο Μαρίνος Κόνσολος.

«Από την πλευρά μου δεν τίθεται κανένα θέμα τύπου ”αδικήθηκα” για το ”Just”. Το φιλί στην Ελένη Δήμου το είχα σκεφτεί εγώ, της έριχνα σπόντες όλη τη βραδιά» ανέφερε.

«Δέχομαι ”πικάντικα” μηνύματα»

Παράλληλα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχεται συνέχεια «πικάντικα» μηνύματα στα social. «Με τρομάζει ποιος μπορεί να είναι πίσω από το προφίλ. Είμαστε σε μια εποχή που τα ζευγάρια με την πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να ψαχτείς αλλού. Είμαι ζηλιάρης, αλλά ελεγχόμενα, έχω κάνει τα πάντα: Έχω παρακολουθήσει, με παρακολουθήσαν» δήλωσε.

«Δεν μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για να κάνω οικογένεια, νιώθω ακόμα παιδί μέσα μου», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Οι αποκαλύψεις του MeToo είναι σοκαριστικές»

«Είχα τον Δημήτρη Λιγνάδη 3 χρόνια καθηγητή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Οι αποκαλύψεις του MeToo είναι σοκαριστικές, πόσω δε όταν αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που μας έχει διδάξει την τέχνη.

Να το βράσω το ταλέντο όταν δεν ξέρεις να συμπεριφερθείς στο ανθρώπινο είδος» σημείωσε κλείνοντας.