Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι αποδεικνύεται πολυτάλαντος. Είναι ένας πρώην ηθοποιός που έγινε πρόεδρος χώρας εν καιρώ πολέμου. Και δεν δείχνει σημάδια οπισθοχώρησης στον πρόσφατο πόλεμο που κήρυξε η Ρωσία στη χώρα του. Πράγμα που έχει οδηγήσει σε αύξηση της δημοτικότητάς του μεταξύ των Ουκρανών.

Όσο η εμπόλεμη συνθήκη συνεχίζεται στην Ουκρανία όλο και περισσότερα βίντεο από το παρλεθόν του προέδρου έρχονται στην δημοσιότητα. Κάποτε άλλωστε, από άλλο πόστο, αποτελούσε μέρος του εγχώριου σταρ σίστεμ.

Πλάνα του Ζελένσκι να εμφανίζεται στο Dancing with the Stars επανήλθαν στο διαδίκτυο, δείχνοντας ότι ο Ουκρανός πολιτικός ξέρει να χορεύει και πολύ καλά. Μάλιστα κέρδισε στην πρώτη χρονιά του διαγωνισμού. Ο Ζελένσκι, κέρδισε την πρώτη σεζόν του δημοφιλούς χορευτικού σόου το 2006.

Οι χρήστες του Twitter ξετρελάθηκαν με τις κινήσεις του Ζελένσκι

Η εμφάνιση του Ουκρανού προέδρου στο πρόγραμμα επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο, όταν ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε ένα μοντάζ των χορών του με τη λεζάντα: «Λοιπόν, προφανώς ο Ζελένσκι κέρδισε την ουκρανική έκδοση του Dancing with the Stars το 2006 και τα πλάνα είναι ακόμα καλύτερη από ό,τι φαντάζεσαι».

Οι χρήστες του Twitter λάτρεψαν επίσης τις φιγούρες του.

Ένα βίντεο του προέδρου, ο οποίος παίζει σε μία σειρά ως… ο Πρόεδρος, έγινε viral στο διαδίκτυο καθώς ο χαρακτήρας του ξεσηκώθηκε κατά της διαφθοράς στην Ουκρανία.