Για τα παιδικά της χρόνια, τους βιολογικούς γονείς αλλά και τη θετή της οικογένεια, μιλά η Χρύσα Ρώπα. Η ηθοποιός θα καθίσει τον καναπέ της Αννίτας Πάνια το βράδυ της Πέμπτης και θα μοιραστεί προσωπικές της ιστορίες.

Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» εξασφάλισε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού στο οποίο μιλά για το πώς έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη και ποιοι ήταν οι βιολογικοί της γονείς.

«Ήθελα οπωσδήποτε να έχω ένα μπαμπά και μία μαμά όπως έχει όλος ο κόσμος, δεν το είχα αυτό όμως. Οι γονείς μου επένδυσαν σε εμένα. Δεν είχαν παιδιά, διαλέξανε και είπαν “ας πάρουμε αυτό το παιδί”, το πήρανε δηλαδή με έναν στόχο. Όταν πήγε να γεννήσει η βιολογική μου μητέρα, βγήκαν δύο κορίτσια. Το ένα το πήρανε και το άλλο το αφήσανε. Η δίδυμη αδερφή μου.

Πριν γίνει η αποκάλυψη και μάθω ότι είμαι υιοθετημένη, με πήρε η μαμά μου και με πήγε στον θείο και τη θεία μου, όπου βρισκόταν και η αδερφή μου. Την αδερφή μου δεν την έφερναν γιατί η γιαγιά έλεγε ότι μοιάζουμε. Είδα τότε την Αναστασία, την αδερφή μου και επειδή ήταν διακοπές, την πήραμε στο σπίτι μου. Η γειτονιά κατάλαβε πως μοιάζουμε τόσο πολύ. Η γειτόνισσα μου είπε ποιοι ήταν οι φυσικοί μου γονείς» αποκαλύπτει και συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα.