Οι διασημότητες είναι γνωστό ότι με τα δράματά τους τραβούν τα πρωτοσέλιδα, ενώ τα μέσα ενημέρωσης έχουν μια ακόρεστη πείνα για διάσημα πρόσωπα που συγκρούονται με το νόμο. Όταν μια διασημότητα επιδίδεται σε μία εκτός νόμου ενέργεια άπαντες, από τους παπαράτσι μέχρι τους θαυμαστές συντονίζονται για να δουν τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα που έχουν βρεθεί συνδεδεμένα με μερικά ειδεχθή εγκλήματα. Πολλοί έχουν καταλήξει πίσω από τα κάγκελα, και οι περισσότεροι από αυτούς συνέχισαν την καριέρα τους παρά το ποινικό τους μητρώο.

Ίσως από τα πιο πρόσφατα περιστατικά στα πρωτοσέλιδα σήμερα είναι αυτό του Άλεκ Μπάλντουιν και η τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας Rust. Προς το παρόν, ο Μπάλντουιν δεν έχει κατηγορηθεί για αυτό το έγκλημα, ούτε είναι σαφές εάν είναι υπεύθυνος για αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά σίγουρα συνδέεται με αυτή τη φρικτή τραγωδία, καθώς ήταν ο άνδρας που κρατούσε το όπλο που στοίχισε τη ζωή της κινηματογραφίστριας Αλίνα Χάτσινς και του τραυματία σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. Η οικογένεια του θύματος ωστόσο του έκανε αγωγή θεωρώντας τον υπεύθυνο για ανθρωποκτονία.

Ας δούμε λοιπόν 5 περιπτώσεις celebrities που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας για όλους τους λάθος λόγους.

1 – Κρις Μπράουν

Εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ακολούθησαν τους τίτλους των εφημερίδων καθώς εικόνες του άσχημα χτυπημένου προσώπου της Ριάνα ήταν σε κάθε σημαντικό έντυπο της εποχής. Ήταν 2009 και το ζευγάρι ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στα βραβεία Grammy, αλλά δεν θα τα κατάφερνε ποτέ. Αντίθετα, ο Κρις Μπράουν συνελήφθη για επίθεση και ξυλοδαρμό και οι θαυμαστές τρομοκρατήθηκαν από τη σκηνή που εκτυλισσόταν μπροστά τους. Ο Κρις αργότερα έμεινε για αρκετούς μήνες πίσω από τα κάγκελα, ως αποτέλεσμα της παραβίασης των εντολών της αναστολής του.

2 – Μάικ Τάισον

Ο Μάικ Τάισον δεν θέλει οι θαυμαστές να θυμούνται ότι κάποτε είχε καταδικαστεί για βιασμό και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση. Αυτό συνέβη τη δεκαετία του 1990. Σε δίκη που πραγματοποιήθηκε ο Τάισον κρίθηκε ότι ήταν ένοχος όπως κατηγορήθηκε και εξέτισε την ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε για τη σεξουαλική επίθεση στη διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία Ντεζιρί Ουάσιγκτον. Ήταν μόλις 18 ετών την χρονική στιγμή του συμβάντος.

3 – Τόμι Λι

Η σχέση του Τόμι Λι και της Πάμελα Άντερσον ήταν μία από τις πλέον τοξικές του Χόλιγουντ. Οι δυο τους δεν δίστασαν να μοιραστούν προσωπικές τους στιγμές με οποιονδήποτε θα έδινε προσοχή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντα ρόδινα καθώς το ζευγάρι είχε μια δημόσια διαμάχη που γρήγορα κατέληξε να είναι σωματικά απειλητική. Ενώ κρατούσε το μωρό της 7 εβδομάδων, η Άντερσον ισχυρίστηκε ότι ο Λι της επιτέθηκε με τον μουσικό να καταλήγει στη φυλακή για 6 μήνες για επίθεση και βιαιοπραγία.

4 – Μαρκ Γουόλμπεργκ

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έγινε γνωστός περισσότερο για τα μουσικά του ταλέντα και τη συμμετοχή του στο το θρυλικό boyband New Kids On The Block παρά για τις υποκριτικές του ικανότητες. Αυτό που οι περισσότεροι θαυμαστές δεν αντιλήφθηκαν ήταν ότι ο νεαρός άνδρας που θεωρούσαν είδωλο είχε επιτεθεί βάναυσα σε δύο διαφορετικά άτομα, κάτι που οδήγησε σε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του ενός. Χτυπούσε τους άντρες με τέτοια οργή και επιθετικότητα που ένας από τους δύο έμεινε τυφλός στο ένα μάτι. Τελικά ομολόγησε την ενοχή του για επίθεση και κατέληξε να περνά 45 ημέρες στη φυλακή.

5 – Τσάρλι Σιν

Ο Τσάρλι Σιν έχει περάσει το κατώφλι των δικαστικών αιθουσών περισσότερες φορές από όσες μπορούν φανταστούν οι θαυμαστές. Φαίνεται να έχει ένα μοτίβο επιθετικότητας κατά των γυναικών που συνδυάζεται μόνο με τη χρήση παράνομων ναρκωτικών και την αφοσίωσή του στο να πληρώνει call girls σε συνεχή βάση. Έχει συλληφθεί πολλές φορές, μία από τις οποίες ήταν αποτέλεσμα του ίδιου του πατέρα του, Μάρτιν Σιν, που τηλεφώνησε στις αρχές για να τον καταγγείλει. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης ως μορφή παρέμβασης.