Απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αντουλινάκη, στην δεύτερη ζωντανή τηλεοπτική της συνέντευξη. Η τηλεοπτική «Αγορίτσα» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τη ζωή της ενώ ρωτήθηκε και για τους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

 «Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δύο διαφορετικές υποθέσεις. Η υπόθεση Λιγνάδη είναι πιο σοβαρή για μένα, λόγω των ανήλικων. Είναι λιγάκι διαστροφικό όλο αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να το ανεχτώ με τίποτα. Όχι πως του Πέτρου δεν είναι μεμπτό. Περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα της δίκης αλλά μέσα μου, αυτούς τους ανθρώπους τους έχω καταδικάσει» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

Θα συνεργαζόταν η τηλεοπτική «Αγορίτσα» με τους προφυλακισμένους ηθοποιούς; «Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστώ με τον Λιγνάδη, ούτε επρόκειτο ποτέ να συνεργαστώ γιατί έτσι κι αλλιώς κινούταν σε έναν άλλον κύκλο και αυτός και εγώ, δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Ήταν στο Εθνικό, άλλες παρέες, δεν ήμουν στον κύκλο του, δεν είχε τύχει ποτέ ούτε να συναντηθούμε. Με τον Πέτρο είχαμε συνεργαστεί… Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν όμως. Ακόμα και αν αθωωθεί, δεν θέλω. Ο Πέτρος και στις δουλειές του δεν δεχόταν το όχι» απάντησε η ηθοποιός.

Μαρία Αντουλινάκη: Είπα στους φίλους μου ότι σήμερα αύριο πεθαίνω

Για τις κρίσεις πανικού που βίωσε πριν λίγα χρόνια μίλησε η Μαρία Αντουλινάκη. «Με τον χαμό του μπαμπά ήρθε η κατάθλιψη. Ήμουν στις Μάγισσες της Σμύρνης στο Παλλάς, ήμουν καλά σε εισαγωγικά και εκεί μου έσκασε αυτό. Άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Είχα την Μαρία Καβογιάννη δίπλα μου που μου έλεγε “μάλλον έχεις αυτό, μάλλον πρέπει να κάνεις κάτι”. Μόλις τελείωσαν οι παραστάσεις έκανα αυτό που έπρεπε.  Θυμάμαι και την Σμαράγδα Καρύδη να μου λέει “κοίταξε, αυτό που παθαίνεις δεν είναι κάτι φυσιολογικό, πρέπει να το διαχειριστείς αλλιώς”. Αισθανόμουν ότι θέλω να φύγω από τον χώρο, ότι πεθαίνω, ότι σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα μάλλον πεθαίνω. Μετά πήγαινα και χαιρετούσα τους φίλους μου, τους έλεγα ότι εγώ σήμερα αύριο μάλλον πεθαίνω. Πήγα στον γιατρό, έκανα όλες τις εξετάσεις και αφού έκανα όλο το τσεκ απ και δεν είχα τίποτα παθολογικό» είπε η ηθοποιός.