Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Παράλληλα, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε και στα κακεντρεχή σχόλια.

«Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα ή αμφισβήτηση ή σπόντα σε εκπομπές και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω κιόλας. Αυτό υπήρχε από το καλοκαίρι που ανακοινώθηκε, πριν ξεκινήσει η εκπομπή. “Τι είναι αυτό τώρα; Από πού κι ως πού;”. Κι έλεγα εντάξει, δίκιο μπορεί να έχουν οι άνθρωποι. Έτρεχαν και κάτι δάκρυα στην αρχή, τύπου πού πάω; Έκανα υπομονή και νομίζω σε καλό μου βγήκε», είπε αρχικά στη τοποθέτηση της.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι «δεν μπαίνω ούτως ή άλλως να διαβάσω και να απαντήσω. Υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι λογαριασμοί στο Facebook και στο Instagram, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που αντιλαμβάνομαι και σέβομαι και κατανοώ ότι περνάνε πολύ δύσκολα στο σπίτι τους και προσπαθούν -αν και διαφωνώ- να βάλουν τα δικά τους θέματα σε έναν άνθρωπο που μπορεί να εκτίθεται, χωρίς να τον έχει ψάξει και να σκέφτεται ότι είναι άνθρωπος».

«Δεν ντρέπονται; Γιατί μου φέρονται έτσι»

Έπειτα, η Δανάη Μπάρκα, τόνισε ότι παρά την αρνητική κριτική που δέχτηκε, για αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη, ώστε να προχωρήσει και να εργαστεί πιο εντατικά.

«Η αμφισβήτηση υπήρξε και τώρα υπάρχει και πάντα θα υπάρχει. Πολλές φορές είναι και κινητήριος δύναμη. Αν κάποιος σου την πει, πεισμώνεις. Όταν γινόταν με κακεντρέχεια που έγινε κάποιες φορές θύμωνα, έπαιρνα τον Άρη κι έλεγα “είδες; Δεν ντρέπονται; Γιατί μου φέρονται έτσι;”. Μιλάω για ανθρώπους του χώρου. Μετά δεν απαντούσα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως «όταν ξέρεις ότι εκτίθεσαι, ξέρεις ότι θα σε κρίνουν[…] Όταν γραφόντουσαν πράγματα από ανθρώπους που είναι εμμονικοί λες ποιος το είπε; Παίζει ρόλο το ποιος λέει τι. Καθόμουν στα μαξιλαράκια μου και σε αυτούς που θαυμάζω και έλεγα για να το λέει είναι οκ. Δεν έμενα στην εμμονή. Κάποιους τους γύρισα. Πέρυσι ήταν στο όχι και φέτος μου είπαν μπράβο».