Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός ως «Μισθοφόρος» παρακολουθεί τον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης και μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media σχολιάζει τα επεισόδια. Ένα σχόλιο όμως που έκανε και αφορούσε τον Χρήστο Δάντη και την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται πως ενόχλησε τον τραγουδιστή και γι’ αυτό απάντησε.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε: «Πάντως εγώ πιστεύω, ότι ο Λάμπρος δεν το είπε απόλυτα με καθαρή πρόθεση. Που τον συμπαθώ (αν και επιφυλάσσομαι γιατί είναι πολύ διαβασμένος). Για όσους δεν ξέρουν, είναι μάνατζερ του Δάντη, του οποίου κοπέλα είναι η Ασημίνα. Υ.Γ. Ο νοών νοείτω…».

Η καυστική απάντηση του Χρήστου Δάντη ήρθε μέσω του Instagram ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως «συνωμοσιολόγο»

«Αγαπητέ συνωμοσιολόγε, έχω να δηλώσω επειδή ακούω πολλές ασυναρτησίες όσον αφορά τη σχέση μου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Λάμπρος ουδέποτε υπήρξε Manager μου, παρά μόνο του ανήκε κατά 1/3 η εταιρεία Spin Records – Digital Ray της οποίας την πλατφόρμα χρησιμοποίησα για κάποιες κυκλοφορίες μου απ το 2016 έως το 2019.

Οποιοδήποτε σενάριο λοιπόν, ανήκει στη φαντασία σου.

Καταλαβαίνω πως είναι λυπηρό να ζεις με το “φάντασμα” μιας παλιότερης συμμετοχής σου σε όποιο Survivor, αλλά λυπάμαι “φίλε” μου, δεν είμαι εγώ το πρόβλημα σου. Να προσέχεις λοιπόν για όποια διατύπωση σου αφορά στο πρόσωπο μου στο μέλλον. Θέλεις να μιλήσουμε για τραγούδια; Για Gibson η Fender κιθάρες; Για το Jass Bass μου;

Εδώ είμαι. Που είσαι και “νοών”!» έγραψε ο Χρήστος Δάντης.