Η Κατερίνα Καινούργιου, δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία της να βιώσει το θαύμα της μητρότητας. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων εξαιτίας της ηλικίας της αλλά και επειδή μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον άνθρωπο με τον οποίο θα μοιραστεί το θαύμα του να γίνεται κάποιος γονιός. Υπενθυμίζεται, πως λίγο καιρό πριν, η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε στον τηλεοπτικό αέρα τον χωρισμό της.

Η διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να αποκτήσουν παιδί ακόμα και όταν το βιολογικό τους ρολόι έχει αρχίσει να χτυπάει πιο αργά.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε καταψύξει τα ωάριά της προκειμένου στο μέλλον να έχει τη δυνατότητα να τεκνοποιήσει.

Οι διαδικασίες ξεκίνησαν και η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα έλαβε ήδη τις πρώτες ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων ενώ μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Λίγο πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση. Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για εμένα. Είναι μια επένδυση ζωής. Γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων! Σύντομα θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κι εκείνη» σημείωσε στο instastory της η Κατερίνα Καινούργιου.