Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και τις φήμες που τις θέλουν να μην μιλάνε μίλησε στο Πρωινό η Έλενα Χριστοπούλου. «Δεν έχει τύχει να την δω. Αν την δω φυσικά θα της μιλήσω, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της. Εγώ όταν διαφωνώ το λέω, δεν χωρίζω κάτι. Εγώ δεν έχω να λύσω κάτι με κανέναν. Ό,τι ήταν να λύσω τα έχω λύσει, εκεί που ήταν να λυθούν. Από εκεί και πέρα δεν θέλω κάτι άλλο, όλα μια χαρά. Δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, τράβηξε πάρα πολύ. Δεν έχει να κάνει με εμένα, είναι μια σχέση δύο άλλων ανθρώπων, δεν έχει να κάνει με εμένα καθόλου. Εγώ ό,τι ήταν να κάνω και να πω το είπα» είπε.

Για την παρουσία της Βίκυς Καγιά στο DWTS είπε: «Είδα πολύ λίγο DWTS. Η Βίκυ Καγιά μου αρέσει σε ό,τι και να κάνει, είναι μια έμπειρη, πανέξυπνη, δημιουργική γυναίκα. Όπου και αν την βλέπω την θαυμάζω, είναι πάρα πολύ ταλαντούχα».

Για τη σχέση της παρουσιάστριας του διαγωνισμού χορού και της Ηλιάνας Παπαγεωργία η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγήκε μαζί με τη Βίκυ Καγιά την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν, δεν βγήκε μόνη της. Είχε τη Βίκυ δίπλα της και έμαθε και πάρα πολλά. Μιλάνε, βεβαίως ξέρω. Η σχέση τους πάει ομαλά. Η Ηλιάνα την πήρε τηλέφωνο». Όπως είπε έχει πολλές προτάσεις για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για show στην τηλεόραση.