Στην αποκάλυψη ότι είχε γίνει μάρτυρας διακίνησης πορνογραφικού υλικού από σχολείο σε μια δουλειά που βρισκόταν 12 χρόνια πριν προχώρησε ο Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό με αφορμή τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιώτοπουλο.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, ερωτηθείς για το πώς σχολιάζει την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Μάριος Αθανασίου είπε ότι το περιστατικό πρέπει να μας αφυπνίσει, ενώ αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη 12 χρόνια πριν που τον έφερε σε δύσκολη θέση.

«Είχα τσακωθεί άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν υλικό από σχολείο. Ήταν 12 χρόνια πριν, σε κινητό μεταξύ ανθρώπων υπήρχαν βίντεο και εικόνες από περίτπυξη σε σχολείο και όλο αυτό συνέβαινε φυσικά εν αγνοία των ανθρώπων» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

«Ήθελα να κάνω εμετό»

«Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό, είχα ζοριστεί πάρα πολύ, είχα ζοριστεί και με την αντίδρασή τους και μόνο που γελάγανε» πρόσθεσε.

«Αυτό πρέπει να μας αφυπνίσει κει εμείς να λάβουμε τα μέτρα μας και ξεχωριστά ως άνθρωποι και οφείλουμε να γνωρίζουμε τι κάνουμε, τι ανεβάζουμε, σε ποιον το δείχνουμε» ανέφερε ο ηθοποιός.