Πανικό σκόρπισε στους followers της η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, η οποία θέλησε να πει χρόνια πολλά, μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της Ορλάντο Μπλουμ φορώντας μόνο το παντελόνι της. Έκανε και άλλη ανάρτηση για τα 45α γενέθλια του Μπλουμ αλλά το σέξι καρέ ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα και την προσοχή του συζύγου της.

Οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν πάνω από 3,6 εκατομμύρια likes και δείχνουν την Κέιτι Πέρι να ποζάρει τοπλες. Η τραγουδίστρια φορά μονάχα ένα wide leg μαύρο παντελόνι και βρίσκεται γυρισμένη ακουμπώντας προς τον τοίχο.

Το σχόλιο του Ορλάντο Μπλουμ και το γάλα καρύδας

Αυτή η φωτογραφία που φαίνεται να είναι κάποιο στιγμιότυπο από το καμαρίνι της. Στον τοίχο αναγράφεται πως δεν θα πρέπει να τη σβήσουν, ενώ στη λεζάντα η τραγουδίστρια αναφέρει «Άστο να καεί», ενώ φυσικά τα σχόλια για το πόσο καυτή εμφανίζεται ήταν πάμπολα.

Ξεχώρισε όμως ένα, το οποίο ήταν αναπάντεχο και ήρθε από τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ. Ο ίδιος επιδεικτικά αγνόησε το καυτό θέαμα της φωτογραφίας ζητώντας από την αγαπημένη του να πάρουν γάλα αμυγδάλου, γιατί τους τελειώνει.

Αυτό ήταν και το πιο δημοφιλές σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία όπου η Κέιτι Πέρι ποζάρει μόνο με το παντελόνι της, αφού οι θαυμαστές του ζευγαριού γέλασαν με την χιουμοριστική του αντίδραση.