Η Βάνα Μπάρμπα κλήθηκε σήμερα να σχολιάσει όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας και προκάλεσαν σάλο, ενώ τόνισε στις δηλώσεις της ότι οι ηθοποιοί πρέπει να αρχίσουν να πληρώνονται από τις συνεντεύξεις που δίνουν.

«Μη με βάλετε να κρίνω ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ. Δεν θα ήθελα… δεν θέλω να κρίνω κανέναν. Ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή. Πρέπει να σταματήσουμε ο ένας να δείχνει το δάχτυλο στον άλλον. Μην κρίνουμε για να μην κριθούμε κι εμείς. Είναι άγρια τα πράγματα και δυστυχώς θα αγριέψουν περισσότερο. Υπάρχει οργή. Ας μην βγάζουμε τα άσχημα τι είπε ο ένας και τι ο άλλος», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα, αναφερόμενη στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Είναι μια ανθρωποφαγία, έλεος! Σταματήστε να πουλάει το κακό. Να υπάρχει και το καλό», επέμεινε μετά τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

«Θέλετε να συζητήσουμε για κάτι καλό; Να προχωρήσει, να αρχίσουν οι ηθοποιοί να πληρώνονται από τις συνεντεύξεις τους. Όλοι μαζί, ένα 30%-40%νας πηγαίνει για τα νέα παιδιά. Μέσα από αυτή την καταστροφή που ζούμε να γίνει και κάτι καινούργιο», σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα.