Για τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες στιγμές της ζωής του μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τετάρτη (12/1) ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο ηθοποιός εστίασε στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο εστιατόριό του που ισοπεδώθηκε και στον θάνατο της 23χρονης βαφτιστήρας του.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφέρθηκε στη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» που πρωταγωνιστεί τονίζοντας: «Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από το πώς η Βάνα Δημητρίου συγκρατεί όλη την ιστορία της ”Γης της Ελιάς” στο μυαλό της. Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να γίνει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο. Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα. Στη σειρά σιγά σιγά όλα θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Λυκούργος φαίνεται λίγο ισορροπιστής γιατί πιστεύει ότι σιγά σιγά όλα θα φανούν. Τον αγαπώ».

«Όλοι έχουμε σκοτεινά σημεία αρκεί να μην κάνουμε κακό στους άλλους» επεσήμανε.

«Έζησα χρυσές εποχές με μεγάλες αμοιβές»

«Έζησα πολύ χρυσές εποχές, οι αμοιβές εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλες. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από ”Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, ”Θα σε δω στο πλοίο”, ”Μου το κρατάς μανιάτικο” και ”Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ”», σημείωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και πρόσθεσε πως «μέσα από αυτή την οικονομική ευμάρεια αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου, να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα σε επίπεδο φαγητού. Το μεράκι πληρώνεται και μάλιστα ακριβά».

«Δεν ήμουν επιχειρηματίας. Άνοιξα το εστιατόριο στο τέλος του 2007 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και ισοπεδώθηκε. Έχασα ό,τι είχα και δεν είχα» τόνισε.

Τέλος, ο ηθοποιός έκανε ειδική μνεία στο χαμό της 23χρονης βαφτιστήρας του που τον βύθισε στο πένθος λέγοντας: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η Κωνσταντίνα έχει φύγει. Δεν μπορώ να το κατανοήσω πώς έγινε αυτό το πράγμα. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω απομονωθεί από αυτό το θέμα γιατί μου κάνει μόνο κακό».