Για τη σχέση που είχε με τον πατέρα της μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή Ελένη η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Αδριανού. Όταν έχασε τη μητέρα της έχασε μετά από λίγο και τον αδερφό της, που ήταν ο γιος του πατέρα της από τον δεύτερο γάμο του.

Τα λόγια του πατέρα της στην κηδεία ήταν μια κουβέντα που, όπως είπε η Άννα Αδριανού, δεν τη λες εύκολα. «Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών και ταυτόχρονα την ίδια περίοδο πέθανε και ο αδερφός μου. Ξαφνικά βρέθηκα με τον πατέρα μου πολύ κοντά, ήταν και μπαμπάς και μαμά. Στην κηδεία ο πατέρας μου μου είπε ότι είναι τυχερός άνθρωπος γιατί αν έπρεπε να χάσει ένα από τα παιδιά του έχασε αυτό που ήταν πιο μικρό και είχαν λιγότερη επαφή και όχι εμένα που ήμασταν και φίλοι και κοντά τόσα χρόνια» είπε.

Η ηθοποιός τόνισε ότι ποτέ της δεν ήθελε να κάνει παιδιά. «Όλες οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο ανεξάρτητα από το αν έχουν ή δεν έχουν παιδί ή αν θέλουν. Εγώ δεν ήθελα και ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά μοιραία επειδή θέλουν πολλή ενέργεια δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με άλλα κι εγώ προτιμώ να ασχοληθώ με περισσότερα» είπε.

Η Άννα Αδριανού πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Alhambra.