Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα που προκάλεσαν σάλο. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε πει πως: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

Ο Νίκος Ζερβός τόνισε πως: «Το στυλ του έτσι ήταν πάντα. Ήταν πάντα κυνικός. Είχε πάντα ένα κυνισμό όταν μιλάει και φυσικά δεν πιστεύω ότι εννοούσε ότι θα σκότωνε ποτέ. Και εγώ το είπα χιουμοριστικά σε ένα site. Μα αυτό είναι μια φανερή πλάκα που έκανα. Έχει ένα black ιδιόρρυθμο χιούμορ που εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σέβεται απεριόριστα τις γυναίκες. Έχει φερθεί πάρα πολύ καλά σε γυναίκες. Έχει καλές φίλες και γυναίκες».

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε στην συνέχεια ότι: «Τώρα παρεξηγούνται αυτά γιατί έχουμε πάρα πολλές γυναικοκτονίες. Εγώ προτιμώ να τις λέω ανθρωποκτονίες γιατί δεν είναι άλλο ο άνδρας και άλλο η γυναίκα».

Τι είπε για την «γκάφα» του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο Νίκος Ζερβός σχολίασε και την υπόθεση του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες περί revenge porn. «Αναγκαστικά έχω παρακολουθήσει το θέμα του Παναγιωτόπουλου, θέλω δεν θέλω. Εμένα μου ήταν συμπαθής και θα είμαι ψεύτης αν πω ότι τον αντιπαθούσα. Όλη την παρέα αυτήν και μου αρέσει και το χιούμορ τους. Τώρα, πως ο ίδιος την πάτησε έτσι και πως ο ίδιος θέλησε να χρησιμοποιήσει αυτά τα βίντεο δίχως να ενημερώσει τις κοπέλες. Γιατί αν ενημέρωνε τις συντρόφους του δεν θα ήταν έγκλημα. Η γκάφα του ήταν ότι δεν είπε σε κανέναν τίποτα. Και από ότι φαίνεται δεν το έλεγε καν στους φίλους του» είπε ο Νίκος Ζερβός.

Το σχόλιο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σχόλιο για τα οικονομικά του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, ζήτησε η δημοσιογράφος από τον Νίκο Ζερβό. «Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον ήξερα σαν έναν άνθρωπο εύρωστο. Πολύ περίεργο μου φαίνεται σήμερα να μην έχει λεφτά, εκτός αν όπως όλοι μας έκανε και αυτός κακοδιαχείριση» πρόσθεσε ο σκηνοθέτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.