Ο Τάσος Χαλκιάς και η «επεισοδιακή» επίσκεψη του στο πλατό της εκπομπής «Love It» την περασμένη εβδομάδα συνεχίζει να συζητιέται στα πάνελ των πρωινών εκπομπών. Η Ελένη Γερασιμίδου, ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα και είχε πετάξει τα βέλη της κατά της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, Ιωάννας Μαλέσκου τονίζοντας πως: «Έρχεται η “κούκλα” να σε κατακεραυνώσει με τον μικροαστικό σουσουδισμό της».

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και ζήτησε το σχόλιο της για τα όσα έχουν ακουστεί μετά την συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά.

«Δεν παρακολουθώ η αλήθεια είναι. Συζητάμε για ένα θέμα που έχει λήξει. Δεν έχω κάτι να πω. Πολλά φιλιά σε όλους, καλές γιορτές σε όλους. Ό,τι έχω να πω το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Και αυτό νομίζω ότι είναι η καθημερινότητά μας. Δεν μου αρέσει να δίνω έκταση κυρίως για θέματα που δεν έχω κάτι παραπάνω να πω» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ελένη Γερασιμίδου: Θα της έλεγα να προσέχει

Και την Ελένη Γερασιμίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ζήτησε μεταξύ άλλων το σχόλιο της για την Ιωάννα Μαλέσκου. «Καλά κάνει η κοπέλα, ο καθένας εκεί που ετάχθη. Το κείμενό μου ήταν συναδελφική αλληλεγγύη. Θα της έλεγα να προσέχει και να σέβεται που έφαγαν τη ζωή τους σε μία δουλειά» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.