Στο νοσοκομείο βρέθηκε τις μέρες των Χριστουγέννων η Ελένη Τσολάκη για προγραμματισμένο χειρουργείο. Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας (03/01) σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day» μίλησε για την κατάσταση της υγείας της αφού πρώτα έκανε στον «αέρα» τα παράπονα της στον καλό της φίλο, Κώστα Φραγκολιά.

Συγκεκριμένα, πριν αναφερθεί στην προγραμματισμένη επέμβαση που έκανε ανέφερε: «Κώστα δεν με πήρες ούτε για περαστικά. Οι κοντινοί άνθρωποι παίρνουνε τηλέφωνο ή στέλνουν στον προσωπικό τους αριθμό μήνυμα, δεν στέλνουν στο instagram. Ξαπλωμένη ήμουν, δεν ήμουν σε κώμα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη στον Κώστα Φραγκολιά.

«Τι ντροπή… Σε ξεφτίλισε τώρα» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μα της έστειλα μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πού της το έστειλα για να πω την αλήθεια», απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Η κατάσταση της υγείας της

Όσον αφορά στην υγεία της, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Ήταν ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, ήταν ένα πρόβλημα που είχα από το καλοκαίρι, αλλά λόγω της εκπομπής, δεν είχα τον χρόνο να το κάνω. Αυτές τις γιορτές, όλοι γύρω μας, έχουμε τις δικές μας δυσκολίες θέλησα κι εγώ να πω από την πλευρά μου πόσο σημαντικό είναι να νοιαζόμαστε για τον εαυτό μας και να προσέχουμε την υγεία μας».