Ξεκάθαρες ήταν οι εντολές της διάσημης Αμερικανίδας σταρ της τηλεόρασης Όπρα Γουίνφρεϊ προς τους καλεσμένους της, προκειμένου να συμμετέχουν στο πάρτι που διοργάνωσε στην οικία της προς τιμήν του εγγονού της καλύτερής της φίλης.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», όσοι πέρασαν το κατώφλι της έπαυλής της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, έπρεπε να πληρούν τέσσερις προϋποθέσεις: να είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid, να έχουν κάνει την αναμνηστική δόση, να έχουν υποβληθεί σε τεστ Covid και να έχουν τεθεί σε αυτοαπομόνωση.

Η 67χρονη «γκουρού» της αμερικανικής τηλεόρασης διοργάνωσε ένα πάρτι που ήταν αφιερωμένο στον τριών μηνών Λούκα, εγγονό της καλύτερης φίλης της, Γκέιλ Κινγκ. Το πάρτι έγινε στις 23 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, η κολλητή της φίλη της, γιαγιά του μικρού Λούκα, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει εγκαίρως και τα τέσσερα βήματα κι έφθασε με μία ημέρα καθυστέρηση.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ άφησε για την ακρίβεια την broadcaster και δημοσιογράφος Γκέιλ Κινγκ να… κάθεται έξω από το πάρτι για τον δικό της εγγονό ως αποτέλεσμα της αυστηρής της πολιτικής.

Γράφοντας στο Instagram ενόψει του εορτασμού, η Κινγκ είπε «ακολούθησα όλα τα πρωτόκολλα…τα αποτελέσματα των δοκιμών! Άρα [έχω] άδεια να γίνω μέλος της ομάδας… πολύ χαρούμενη!»

Η μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Γουίνφρεϊ παραδέχτηκε ότι είναι τόσο «σοβαρή» σχετικά με τις απαιτήσεις που ο επί χρόνια σύντροφός της, Στέντμαν Γκράχαμ, το ονόμασε «Η πολιτική».

Η Oprah Winfrey είπε: Μας έλειψε η γιαγιά Gayle King, αλλά θα έρθει μαζί μας μόλις ολοκληρώσει την πολιτική! Ευχαριστώ το Bon Fortune Style και την Ana’s Balloon Creations που βοήθησαν να διασκεδάσει ο Baby Luca για πρώτη φορά στο σπίτι μου. Καλές και ασφαλείς διακοπές να έχετε όλοι», πρόσθεσε η 67χρονη.

Η Winfrey δεν ζήτησε συγγνώμη για τους αυστηρούς περιορισμούς που ισχύουν, καθώς τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Oprah Winfrey και οι φίλοι της καλωσόρισαν την Gayle King και τον εγγονό της τραγουδώντας το «Circle of Life» από το The Lion King.

Το σπίτι της ήταν στολισμένο με διακοσμητικά για τους εορτασμούς, με μπαλόνια να γράφουν «Καλώς ήρθες μωρό Λούκα».

Η Όπρα καλωσόρισε την επιστήθια φίλη της προσφέροντας το αγαπημένο της επιδόρπιο: «ψωμί της μαϊμούς». Πρόκειται για γλυκιά ζύμη πασπαλισμένη με ζάχαρη και κανέλα.

Τι έγραψε τώρα συγκεκριμένα η ίδια στο Instagram

«Όλοι όσοι περνούν τα Χριστούγεννα στο σπίτι μου πρέπει να εμβολιαστούν, να κάνουν την αναμνηστική δόση, να κάνουν τεστ Covid και να τεθούν σε καραντίνα», έγραψε η τηλεοπτική σταρ στο Instagram. «Ο Στέντμαν Γκράχαμ το αποκαλεί «Πολιτική» γιατί το αντιμετωπίζω τόσο σοβαρά», πρόσθεσε.