Για την ακύρωση της παράστασης «ΝΙΖΙΝΣΚΙ – Η Προφητεία της Φωτιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους ο Αντίνοος Αλμπάνης, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, το οποίο και τον αναγκάζει να απομακρυνθεί από το σανίδι του θεάτρου.

Μέσω ενός story που ανέβασε στο Instagram, ο ηθοποιός κάνει γνωστό πως ένα «πρόβλημα ιατρικής φύσης» που εδώ και μερικές ώρες «επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας» του.

Διευκρινίζει πως δε νοσεί από κορονοϊό, καθώς έχει υποβληθεί σε τεστ για την Covid-19 και υπόσχεται να βάλει τα δυνατά του για να γίνει γρήγορα καλά ώστε, όπως λέει, να γίνουμε πάλι «μία αγκαλιά».

Story του Αντίνοου Αλμπάνη

Αναλυτικά, ο Αντίνοος Αλμπάνης γράφει:

«Αγαπημένοι μου γεια!

Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης, που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς από χθες επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” στο θέατρο Tempus Verum.

Παρά την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το ενδεχόμενο μόλυνσης από την Covid-19.

Σε περίπτωση που είχατε προμηθευτεί εισιτήρια για την αποψινή παράσταση, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε είτε με το θέατρο είτε με την Viva για να σας εξηπηρετήσουν.

Ζητώ μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζω στην κατανόησή σας.

Θα βάλω τα δυνατά μου να γίνω γρήγορα καλά και να μπορέσουμε πάλι να γίνουμε μία αγκαλιά. Αντίνοος».

Σημειώνεται πως η παράσταση ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα απόψε, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και να παίζεται μέχρι την 1 Φεβρουαρίου 2022.