Οι δηλώσεις του Μπεν Άφλεκ για την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Τζένιφερ Γκάρνερ, προκάλεσαν θύελλα και μάλιστα η σημερινή σύντροφός του Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να εκνευρίστηκε με όσα είπε ο διάσημος ηθοποιός.

Παρά όμως τον σάλο που προκλήθηκε, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκαν μαζί, περπατώντας χέρι χέρι, λίγο πριν την εμφάνιση του ηθοποιού στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου προχώρησε σε διευκρινίσεις για όσα είχε πει στην προηγούμενη συνέντευξή του.

Οι φωτογραφίες τους δεν δείχνουν πάντως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση τους μετά την αναφορά του 49χρονου ηθοποιού στην Τζένιφερ Γκάρνερ και τη δήλωση ότι η σχέση τους ήταν αυτή που τον οδήγησε στο αλκοόλ, όπως σημειώνει το Page Six.

Η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε τζιν παντελόνι και ένα μακρύ γαλάζιο παλτό, ενώ είχε και ένα φουλάρι στον λαιμό της και ο φωτογραφικός φακός την έπιασε να χαμογελά στον αγαπημένο της.

Πριν από την εμφάνιση αυτή, μια πηγή είχε αναφέρει στο Page Six ότι «η Λόπεζ είναι τσαντισμένη». «Την εμπλέκουν σε όλο αυτό γιατί βγαίνει μαζί του. Δεν θέλει να παρασυρθεί σε αυτό».

Ο 49χρονος ηθοποιός δήλωσε «παγιδευμένος» στον γάμο του με την επίσης 49 ετών Γκάρνερ και σημείωσε ότι πιθανότατα θα έπινε ακόμη αν ήταν ακόμη μαζί. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, 16,12 και 9 ετών σήμερα.