Πολλές αντιδράσεις προξένησαν οι αποκαλύψεις του πασίγνωστου ηθοποιού του Χόλιγουντ Μπεν Άφλεκ για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τη σχέση που είχε με την πρώην γυναίκα του, επίσης ηθοποιό, Τζένιφερ Γκάρνερ. Ο Μπεν Άφλεκ έχει μιλήσει δημόσια για την εξάρτηση του από το αλκοόλ και τη μάχη που έδινε με τον εθισμό του.

Τώρα σε συνέντευξη του στο talk show του Χάουαρντ Στερν, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε κυρίως για τα επαγγελματικά του, ωστόσο υπήρξαν στιγμές στις οποίες αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Ο Άφλεκ μίλησε για τον γάμο του με τη Τζένιφερ Γκάρνερ με την οποία ήταν παντρεμένος επί μία δεκαετία. Μάλιστα έκανε μία σύνδεση του προβλήματος του εθισμού του στο αλκοόλ με την ίδια την Γκάρνερ και τον γάμο τους. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι ένας από τους λόγους που άρχισε να πίνει ήταν ο γάμος του με τη Γκάρνερ. Ωστόσο δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στις «φρικτές» ψευδείς ιστορίες, όπως τις χαρακτήρισε, των ταμπλόιντ για το διαζύγιο τους.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ήταν παντρεμένοι από το 2005 και έχουν μαζί τρία παιδιά. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2018.

Όπως είπε ο ηθοποιός στον Στερν, αν ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Γκάρνερ «μάλλον θα συνέχιζα να πίνω». Και συμπλήρωσε: «Ένας λόγος του γιατί άρχισα να πίνω ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος».

«Έλεγα “δεν μπορώ να φύγω” λόγω των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι να κάνω;. Αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η λύση».

Ο Μπεν Άφλεκ εξήγησε ότι χώρισαν επειδή ο γάμος τους τελικά δεν λειτούργησε.

«Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, με κάποιον που αγαπώ και σέβομαι, αλλά με τον οποίο δεν θα έπρεπε πλέον να είμαι παντρεμένος. Τελικά, προσπαθήσαμε. Προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά. Δεν θέλαμε να είναι αυτό το μοντέλο του γάμου που θα έβλεπαν τα παιδιά μας».

Εκνευρισμένη η Τζένιφερ Λόπεζ με όσα ακούστηκαν για την Γκάρνερ

Ο Μπεν Άφλεκ συνεχίζει να δέχεται πυρά για τα όσα είπε για την πρώην γυναίκα του και τη σχέση του με το αλκοόλ. Το Page Six που επικαλείται πηγή του ωστόσο αναφέρει ότι και η τωρινή σύντροφός του, Τζένιφερ Λόπεζ, είναι επίσης αναστατωμένη με τα όσα ακούστηκαν.

«Η Λόπεζ είναι τσαντισμένη», ανέφερε η πηγή του αμερικανικού ΜΜΕ. «Την εμπλέκουν σε όλο αυτό γιατί βγαίνει μαζί του. Δεν θέλει να παρασυρθεί σε αυτό». Το ζευγάρι Λόπεζ-Άφλεκ εδώ και μήνες δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του που αναθερμάνθηκε.

Η πηγή πρόσθεσε: «Έχει γνωρίσει την Τζένιφερ Γκάρνερ. Προσπαθεί να γνωρίσει εκείνη και τα παιδιά του Μπεν». Ενώ προσέθεσε ότι «είναι απερίσκεπτο και αλαζονικό εκ μέρους του».

Μία άλλη πηγή κοντά στο ζευγάρι ωστόσο μιλώντας στο Page Six έδωσε μία άλλη οπτική: «Δεν αληθεύουν τα περί εκνευρισμού. Όλο το focus και των τριών είναι στα παιδιά».

Ο Άφλεκ και η Γκάρνερ παντρεύτηκαν από το 2005 έως το 2015 και έχουν παιδιά τη Βάιολετ, 16, τη Σεραφίνα, 12, και τον Σάμουελ, 9.

Η Λόπεζ έχει τα δίδυμα Μαξ και Έμ, 13 ετών, με τον πρώην σύζυγό του, τραγουδιστή Μαρκ Άντονι.

Η Γκάρνερ, ο Άφλεκ και η Λόπεζ πέρασαν όλοι μαζί τις γιορτές του περασμένου Halloween με τα παιδιά τους.