Στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Πέμπτης (16/12) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Ράδιο Αρβύλα και στην αφιερωματική εκπομπή που είχαν κάνει πρόσφατα στο Βινύλιο. Στην συγκεκριμένη εκπομπή, οι συντελεστές της εκπομπής Βινύλιο είχαν αφιέρωμα στη δεκαετία του ’90 και αναφέρθηκαν και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» τονίζοντας πως ο κόσμος θα φτάσει στο τέλος τους και η θρυλική σειρά του Ant1 όχι μόνο θα προβάλλεται αλλά θα σημειώνει και τηλεθεάσεις.

Με αφορμή αυτό, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τους Ράδιο Αρβύλα και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος έχει καταγγελθεί από πρώην σύντροφό του πως διέρρευσε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ερωτικές τους περιπτύξεις εν αγνοία της.

«Δυστυχώς πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου! Να πούμε και για τους υπόλοιπους ότι πολλές φορές δεν θέλουμε να αξιολογήσουμε τις πράξεις… Επειδή ακούω ότι εκκρεμούσε μια δίκη με την κοπέλα αυτή την δύστυχη και δύσμοιρη, που με αυτό τον τρόπο διασύρθηκε από αυτό τον άνθρωπο» ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε πως: «Να πω υπέρ τους ότι πολλές φορές για τον φίλο μας, τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε, την σκοτεινή του πλευρά δεν θέλουμε να την αξιολογήσουμε, να την μεγεθύνουμε και να την δούμε πραγματικά. Έτσι, πράγματι, μπορεί να μην είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται».